Plaisir Young Skin – Lækker ny hudpleje til den unge hud

Vil du have awesome looking skin?///Sponsoreret Indlæg ///

Når det kommer til produkter uden parfume, har jeg altid været stor fan og altid det, jeg vægter mest til.
Plaisir, som er udviklet af Matas, er under den kategori. Og for lidt tid siden, kom de med en ny serie, Plaisir Young Skin. En serie, som er til den hud, som endnu er for ung til at bruge anti-age produkter.

Generelt så indeholder Plaisir ikke de store allergifremkaldende parfumestoffer og deres produkter er oftest fri fra parfume og farvestoffer og alle er helt fri fra parabener og så har de nogle utrolig gode priser, som gør, at alle kan være med.
Deres nye Plaisir Young Skin serie er alle uden parfume og består af 9 nye produkter. Alle produkter som er egnet til den hud som er over puberteten og inden anti-age.
Serie er opdelt i en renseserie, Scrubs & Masker og Ansigtspleje.

I deres Scrub serie findes Clean Up Face og All Gone Micellar Water, som går ind og fjerner fedt, snavs og makeup på en skånsom og behagelig måde.
Deres Scrubs & Masker serie finder man Scrub Away Face Mask, Peel Off Face Mask og Clear Up Mask.  Scrub Away, fjerner de døde hudceller og efterlader ens hud glat og blød, mens Peel Off minimerer og forebygge hudorme og urenheder. Clear Up er en maske, som absorberer fedtstoffer fra huden, så porerne kan ånde. Den efterlader huden med en frisk og ren følelse og med fornyet glød.
Den sidste serie, er deres Ansigtspleje, hvilket består af 5 produkter, Stay Fresh Facial MistFix It T-Zone SerumPerfect Tinted MoisturizerAll Day MoisturizerNo Shine Oil Free GelStay Fresh Facial Mist, er en mist som opfrister, samt giver fugt til ansigtet. Herudover hjælper den også mod tørhed og urenheder. Jeg er selv rigtig stor fan af den og er allerede i gang med min anden flaske. Fix It T-Zone Serum, er en serum, som trænger hurtigt ind i huden, samt forebygger uren hud. Perfect Tinted Moisturizer, er en ansigtscreme med fugtgivende farvepigment, hvilket er med til at give huden en fin, jævn og naturlig glød. All Day Moisturizer, er en ansigtscreme der holder huden i balance og giver den rette mængde fugt til huden. No Shine Oil Free Gel, er ligesom ordet siger, en gele uden olie. Geleén trænger hurtigt ind i huden og er særligt egnet til unge med tildens til fedtet, irriteret og/eller uren hud.

Alt i alt en rigtig god serie, som jeg godt kunne have brugt i mine teenagere år. Men selvom jeg er rundet de 30+, så synes jeg også at den i min alder er utrolig god.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.