August News 2017

| Kjole Soaked In Luxury | Cardigan Magasin | 

August måned blev en billig omgang, hvis vi ser på ‘New In’ til garderobe fronten. Grunden er nok først og fremmest, at jeg lå på Rigshospitalet fra den 15. august til den 29. august. Og tænker vi i starten af August, så havde jeg mere fokus på min egen fødselsdag og kjolen til Louises bryllup, samt gave mm.
Det eneste som det blev til på nyhedsfronten i august, blev kjolen fra Soaked In Luxury, som jeg spottede hos Stylepit og med den rette rabatkode, gik den fra fuld til halvpris😊 Herudover fik min mor lige gjort den 13 cm kortere. Den blev købt og skulle bruges til Louises bryllup – en kjole, som jeg aldrig fik indviet, da jeg aldrig kom med til brylluppet 😔 Så mens hun og Morten sagde JA til hinanden, så jeg i min hospitalsseng og ønskede mig langt væk fra min tilværelse. Men så har jeg kjolen tilgode, til en anden god gang 😊

Udover den fine sommerkjole, blev det også til en sort uld cardigan. Cardiganen fik jeg af mine forældre i fødselsdagsgave, da jeg havde været en klovn forinden og vasket min tidligere uld cardigan ved 30 grader – Virkelig dumt!
Cardiganen er fra Magasins eget mærke og er i 100% Kashmir, så den bliver helt perfekt til de kommende kolde vinterdage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *