Delicious brunch at The Union Kitchen

The Union KitchenThe Union KitchenHvis der er noget jeg rigtig godt kan lide, så er det at være ude og spise god, lækker og pæn mad.
I København findes der utrolig mange caféer og restauranter som lever op til mine præferencer og jeg har mange steder på ‘to do’ listen, af steder jeg gerne vil prøve.
Et af de steder som længe har stået på min ‘to do and try’ liste er The Union Kitchen som ligger på Store Strandstræde inde ved Nyhavn. Deres brunch tallerken er så indbydende og lækker (!) og selv inden jeg besøgte stedet, har diverse billeder af deres avokado mad fået min mund til at løbe i vand op til flere gange.

Læs ogsåBirthday dinner at Restaurant 108

Jeg var forbi The Union Kitchen for første gang i fredags, i forbindelse med et arrangement. Vi blev mødt af de fineste dekorerede borde, hvor på der var stillet juice og diverse retter fra menukortet var bestilt.
Min opgave var derfor blot at finde mig en plads, sætte mig til rette og vente på, at jeg fik serveret min tallerken, som blandt andet bestod af deres berømte (og længe ønsket) avokado mad med pocherede æg og chili flager. Herudover smagte jeg også deres sommersalat, som bestod af vandmelon, feta, spinat og lakse ball, jeg fik noget gedeost med rødbeder på bund af avokado, en rødbede ball og noget kyllingesalat (af en art) og en utrolig lækker juice med spinat som hoved ingrediens og selvfølgelig en americano.
Selve avokado maden var lige så lækker som jeg forestillede mig og det pocherede æg var lige i skabet! En mad som jeg meget gerne kommer tilbage for at bestille. Dog rummer deres menukort også mange andre lækre retter, som jeg gerne vil smage, så The Union Kitchen er bestemt et sted jeg skal hen igen!The Union Kitchen

The Union Kitchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.