Movie of the month – Limitless

Denne måned er der indtil videre blevet set lidt forskellige film, sammenlignet med, hvad der plejer – eller der er prøvet på det, idet jeg er sygemeldt fra arbejdet efter ulykken.
Mange film er prøvet at blive set, men jeg har haft svært ved at holde koncentrationen og er tidligt i de fleste faldet i søvn. Dog er der én film, som jeg fik holdt mere fokus på end andre. Dette er filmen Limitless, som gå under genren Thriller.
Filmen handler om Eddie Morra (som spilles af fine fine Bradley Cooper), som er en forfatter, som har det svært. En dag bliver han dog introduceret for et kemisk produkt, NZT, der får ham til at se verden på en helt anden måde. Han kan både udføre flere ting på en gang, se sig selv ude fra, se frem i tiden, lære sprog flydende på ingen tid mm. Men gode ting kommer sjældent alene. Eddie kommer i konflikt med nogle gangstere, som vil gøre hvad som helst for at få finererne i NZT og Eddie bliver derfor forfulgt og ikke nok med det, så kommer hans kæreste også på flugt i kampen for, at finde piller til ham.
Udover Bradley Cooper, findes Robert De Niro også på rollelisten, hvor han i denne film spiller en mange milliardæren, der gerne vil have Eddie til at arbejde for sig. 

Filmen er virkelig god og en som man helt automatisk bliver grebet af.

Læs også: Movie of the month – Miss India America

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *