Outfit 2017 #15

| Kjole Y.A.S | Ballerinaer Geox | Ur Rolex | Fingerring Arnevstykke |

Et af de der sjældne indlæg, et ‘Outfits indlæg’. Men denne gang lidt sejere end de andre. Det er nemlig første outfit billede efter min ulykke og jeg er stolt af, at jeg kan være oprejst kun under en uge efter, at jeg er blevet udskrevet fra Rigsposhitalet (dette billede er taget d. 4. september). Dette var også første dag siden d. 15. august at jeg var ude blandt andre mennesker og jeg nød en juice ved Torvehallerne i det dejlige solskins vejr. Det var så rar en dag og jeg følte at jeg var i live igen og at verden ikke er gået helt i stå.

Kjolen er faktisk ny og blev spottet i en meget træt tilstand, men hey.. når man spotter noget fint, så kan man godt sætte trætheden lidt i baggrunden haha 😊
Det er egentlig også første gang, at I ser mit nye ur på, eller tætte på 😊 Det er rart at bruge igen, da det har ligget hos mine forældre i de to uger, jeg lå på Rigshospitalet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *