På udkig efter en ny cykel

*** Sponsoreret indlæg, i samarbejde med Bikester.dk ***

I min involvering i trafikulykken d. 15. august, gik ikke kun jeg selv i stykker, min cykel mistede også livet.
Min cykel har altid været mit primære transportmiddel og nu uden en cykel, føler jeg mig derfor noget ‘hjemløs’. Godt nok er jeg slet ikke klar til at cykle på nuværende tidspunkt, idet mine reflekser slet ikke er klar til de københavnske cyklister. Men efter mig selv, har jeg mange gange sagt, at jeg skal have mig en ny cykel og det kan kun gå for langsomt. Jeg skal op på cyklen igen!
Som skrevet i første linje, så er min cykel også kaput og jeg er derfor gået i gang med at søge efter en ny. Jeg ved, at jeg skal have mig en citybike, da det er den model som passer mig bedst. Herudover er jeg mest til en sort model (eller det troede jeg i hvert fald, før jeg fik øjnene op for Cremes fine cykler). Brandet Creme er ikke et jeg har stødt på før, men kan blandt andet købes her hos Bikester.dk, hvilket er en webshop med utrolig mange fede cykel modeller. Creme cyklerne har Bikester.dk et virkelig godt udvalg af, i nogle super fede farver, særlig i modellerne CAFERACER UNO og CAFERACER SOLO. Så nu er beslutningen mere, hvilken farve jeg skal vælge 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *