Ulykke part III – En aften tur ved vandet og en ulykkestilstand

.I er mange som skriver og spørg til min tilstand – TAK! Det er noget jeg sætter utrolig meget pris på og det varmer mere end ord kan beskrive!
Det er i dag 6 uger + en dag siden ulykken og mine hverdage er stadig meget præget af den. Det er stadig utrolig hårdt og hver dag er en kamp med smerter, at danne nye rutiner og bare det at prøve at acceptere min nye situation er også rigtig svært og hårdt.
Jeg er stadig bosat hos mine forældre det meste af tiden. Har prøvet at sove hos mig selv nogle nætter, men små ting som blot at bade, børste hår, bøje sig mm, er noget jeg stadig har utrolig svært ved og det gør ondt.
At tilbringe så meget tid hos og sammen med mine forældre er heller ikke altid det sjoveste. Vi prøver alle at indordne os, mine forældre nok noget mere end jeg.. Heldigvis er jeg dog utrolig tæt med min mor og hun har altid haft (en eller anden) magisk magt til at berolige mig. Så min mors selskab er noget som er rigtig rart og godt for mig – jeg kan være en sur skid og hun kan alligevel få mig helt ned i gear og slappe af.
I sidste uge udnyttede vi blandt andet det gode aften vejr, med at gå en tur ned langs Strandvejen og vandet. Vand er noget som altid har skabt en ro i mig, så det var en aften tur lige i min ånd.

I dag bliver også en rigtig rar dag og et godt fremskridt, kan man sige. Jeg skal nemlig op forbi mit arbejde og sige Hej til mine kollegaer, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! Jeg har ikke set dem siden ulykken d. 15. august. Jeg savner dem og mit arbejde utrolig meget, så det er (for mig) rigtig vigtigt og stort at komme op til dem og jeg har været ude og købe en kæmpe bunke slik til dem, så de har noget at gumle i 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Tina KH

  Øv søde,
  det med kroniske smerter er svært.
  Jeg ved ikke hvad du får at smertestillende, men når det er ryg og nakke, så er morfin godt.
  Jeg får selv Contalgin, der er også Dolol. Morfin er et rent produkt og bedst til at dække smerter synes jeg.
  Det med Panodil, den hjælper not a shit!
  Jeg håber du finder en rytme til at komme dig.
  Jeg gik hos en krisepsykolog det første år efter min arbejdsskade, hvor jeg blev overfaldet og blev invalid.
  Det har skabt en del vrede og sorg at jeg aldrig igen kan gøre det, som jeg kunne før, så der skal jo arbejdes med en ulykke både fysisk og psykisk.
  Tænker mange gange på dig.
  Krydser for dig.

  • Tak for din kommentar Tina. Jeg sætter så meget pris på, at du giver dig tid! :)
   Mht. smertestillende, så er jeg både på morin, malfin, pamol, Klorzoxazon, Magnesia, Toilax og lidt andet. Så jeg er godt dækket ind..
   Jeg skal begynde hos en psykolog, så jeg kan få talt det hele igennem. Og det med vrede og sorg.. Det kan jeg godt ligge genkendelse til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.