GIVE AWAY – Vind lækre produkter fra Matas Natur

Så er der tid til endnu en give away. Denne gang er det produkter fra Matas Natur serie med Havtorn & Blåbær. En serie som lever op til alle mine krav indenfor det perfekte produkt. Det er nemlig både økologisk, dansk og veganisk og så er det uden parfume og parabener

Produkterne som I kan vinde er deres 24H Ansigtscreme, Rensemousse og Skintonic.

Alle tre produkter er nogle som jeg pt. bruger hver morgen. Deres Rensemousse og Skintonic bruger jeg morgen og aften. Om morgen bruges de i badet – perfekt undskyldning for, at stå lidt længere tid under bruseren :) Og deres 24H ansigtscreme bruges efter badet.
Matas Natur Rensemousse forhindre blandt andet udtørring af huden og huden efterlades huden ren og fugtmættet. Deres Skintonic virker dejlig opfriskende og renser huden, uden at udtørre den. Herudover mindsker den også huden for irritation og tilfører samtidig fugt til huden.
Ansigtscremen er virkelig lækker i dens konsistens og er en god plejende creme, som er fyldt med antioxidanter, hvilket er med til at beskytte huden.
Alle produkterne er super nemme at bruge og kræver ingen ekstra tid om morgen.

Konkurrencen foregår i denne omgang kun på min Instagrams profil ida.theodora. For at deltage skal I like billedet, ligge en kommentar, og følge mig gerne 😊
Vinderen findes næste søndag d. 8. oktober kl. 20.00.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.