Outfit 2017 #17

| Jakke Butterfly Copenhagen | Jeans HM | Top Inwear | Ballerinaer Geox | Taske Gucci | Solbriller Gucci | Halsterklæde Kudibal |

Et dagens i min nye jakke, som jeg talte om her – okay billederne her viser den heller ikke helt så godt, men fin (som i virkelig fin) det er den nu altså 😊
Billedet er tilbage fra en september dag, hvor solen viste sig fra sin gode side og jeg kunne hoppe i minefavorit ballerinaer. Må nok til at indse at der nu går lang tid før, at der igen står ballerinaer på menuen, når jeg begiver mig uden døre.

I dag er lidt en særlig dag for mig. Jeg har fået en tid hos en psykolog, som jeg har første tid hos i dag. Jeg tænker og tror, at det bliver rigtig godt og sundt for mig, at få talt med en professionel omkring hele ulykken, men jeg tror samtidig også, at det bliver rigtig rigtig hårdt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.