Produkter der heler det indre og ydre

/// Reklame ///

Jeg har taget vitaminpiller og brugt creme på krop og i ansigt, lige så længe jeg husker tilbage. Men med årene er jeg blevet mere bevidst om, hvilket produkter jeg ønsker at bruge. Og efter selve ulykken er jeg begyndt at supplere med lidt mere, noget som styrker både mit indre og ydre.

Hvis jeg starter med det indre:
Mine Vitaminpiller er MultiVitamin fra Drogens Vital, som er med urter. Udover alle de almindelige vitaminer og mineraler, så er Drogens Vital MultiVitamin også med til at mindske træthed og udmattelse, hvilket er to ting som jeg er godt præget af pt!
Udover MultiVitamin, så tager jeg også Futura Kalk Premium. Egentlig er Kalk en rigtig godt ting at tage generelt, men lige nu (er det for mig) ekstra godt. Det er nemlig med til at styrke kroppens knogler og muskelfunktion og da jeg har haft brækket 4 ribben og skulderen, samt mistet en hel del muskler, er Futura Kalk Premium et vigtigt supplement i min daglige medicin.

Når det kommer til det ydre, så har jeg (efter ulykken) fået nogle dumme og grimme skrammer, hvilket jeg ikke ønsker, skal gå hen og blive til grimme ar. Jeg bruger derfor ovenpå mine skrammer den lette fugtigheds creme Arnica Cream fra Jurlique, hvilket er helt helt fantastisk! Den er sprængt fyldt med en masse gode ingredienser som har en helende effekt på arvæv og så er den med til at mindske synligheden af mit ar, som jeg har i mit ansigtet. I den periode jeg stadig lå på Rigshospitalet, lånte jeg min mors Bio-Oil, hvilket også er rigtig god og effektiv mod ar, men da mit hjerte er til Jurlique, blev Bio-oil hurtigt skiftet ud. Arnica creamen bruger jeg primært om aften. Om morgen er det NIVEAs Anti-Wrinkle Q10plus Moisturizer Day Cream der bruges. Det er en dagcreme som giver fugt til mit anigt og så er den med SPF 15 og UVA-beskyttelse, hvilket gør at den forebygger dannelsen af nye rynker og noget som samtidig beskytter mit ar, da det ikke må modtage så meget sol. Herudover, har jeg også altid min elskede Rosewater Balancing Mist med mig. Den er lille og har derfor den perfekte taske-størrelse og giver en dejlig fugt til ansigtet og det er en nem måde at få ansigtet opfrisket op på.
Om aften når makeuppen er fjernet, bruger jeg en skintonic fra Matas Natur. Den er med aloe vera og E-vitamin og er dejlig let og mit ansigt føles frisk og behageligt hver gang.

Alle produkterne er nogle som jeg bruger dagligt og nogle som jeg har haft og har rigtig meget gavn af og føler også at de har givet og giver mig meget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.