Få 25 % rabat hos Desenio

/// Reklame i samarbejde med Desenio ///

Min yndlings plakat puscher, Desenio, har længe haft et godt præg i min lejlighed.
Jeg er vild med deres utallige af stilfulde plakater og mange forskellige kategorier. Og så elsker jeg, at det er så nem en måde, at skabe en personlighed i hjemmet på. Jeg har blandet andet længe haft deres Still Bay, Lake og Magnolia hængende ved mit spisebord, men skiftede fornyligt dem ud med blandt andet deres There´s beauty plakat. Ved min sofa har 6 plakater hængende, men tænker at det er på tide også at få lidt mere fylde og farve op og hænge her.

Desenios hjemmeside er nem at navigere rundt i, hvilket jeg rigtig godt kan lide og man kan vælge kun at ville se plakat er i et bestemt format, størrelse, farver, kategorier mm. Hvilket gør, at man nemt kan finde de plakater man ønsker, men I skal give jer god til, for der er virkelig mange pæne at vælge imellem. Det er svært at vælge ud – tro mig (!), jeg taler af erfaring! Stod det til mig, så ville jeg have deres plakater hængende over det hele.
Udover plakater, kan man også købe de fineste billedrammer hos Desenio, hvilket gør at man kan bestille det hele på en gang. Deres rammeudvalg er større end andre plakat forhandlere, de har blandt andet både træ, hvid, sort, sølv, guld og kobber.

Som overskriften rigtig nok siger, så kan I fra i dag d. 14. november til på torsdag d. 16. november få 25 % rabat hos Desenio ved brug af rabatkoden ‘IDA’ –koden gælder ikke for håndplukkede / samarbejdspapirer og rammer.
Jeg har selv gjort brug af rabatkoden og har blandt andet bestilt deres Pink Balloons, Serenity og Pastel Beach hjem til mig selv. Synes at de alle tre er virkelig fine og de vil skabe nogle fine farver i mit hjem og samtidig drømme mig lidt væk fra det kolde nord.

Så mangler I noget fint til hjemmet vægge, så skyld jer ind og gør brug af rabatkoden ‘IDA’ inden det er for sent 😊

Læs også: New posters to the bedroom / Nye plakater til soveværelset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.