Lækker morgenjuice fra Ø2

/// Annonce lavet i samarbejde med Ø2 ///

Noget af det aller vigtigste ved min morgen, er min morgenkaffe! Jeg kan slet ikke komme ud af døren, inden jeg har fået min morgen kop. Og når man sidder på kontor til dagligt, så kan der hurtigt komme mange kopper kaffe indenbords i løbet af sådan en arbejdsdag.
Jeg har ofte tænkt på, om jeg skal skifte kaffe ud med et bedre og sundere alternativ – nærmere betegnet juice. Sammenligner vi kaffe med juice, så vil juicen komme ind på en stor, stor første plads allerede ret hurtigt i forløbet – og her tænker jeg både på, hvad angår vitaminer, smag, godt for huden, ens afhængighed mm.

Dog kan det at finde, ens favorit juice være svært, da der findes så mange forskellige udbydere og smagsvarianter. En af udbyderne er Ø2juice.dk, en juice udbyder som faktisk forhandler juice til erhvervOg hvor ville det være smart, hvis jeg i stedet for min automatkaffe kunne vælge en juice. Samtidig tænker jeg også, at det vil være et godt træk for en arbejdsgiver at tilbyde deres medarbejdere juice, særligt hvis det tager ‘trangen’ for alt det søde, som også kan ligge og friste.
Hos Ø2juice kan man blandt andet vælge mellem 3 forskellige juice abonnementer (FIX 1, LUX 3, REX 5). Man kan også vælge at bestille et ‘juiceprogram’. Her vil man få tilsendt juice til en ugen og man kan på forhånd se ugen program.
Alle deres juicer er koldpressede og 100 % økologiske og så bliver juicen presset samme dag, som den leveres, hvilket gør at man får en helt frisk og lækker juice i høj kvalitet og med en masse gode og sunde vitaminer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Herhjemme starter jeg dagen med en gang A38 med müsli og et glas juice. Morgenkaffe snupper jeg når jeg kommer ind på kontoret for der er der bedre kaffe end derhjemme :-)

    Men ja kaffe er nok ikke det sundeste at starte dagen med, tilgengæld smager det godt og virker ret effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.