OrganiWipes – Cup on the go

/// Annonce i samarbejde med BilligVoks ///

Et lidt anderledes indlæg, men alligevel utrolig relevant, da det er noget alle os piger ‘døjer’ med – nemlig menstruation.
Min mor er sundhedsplejerske og er grundet sit arbejde altid med i alt det nye der sker på det område. Jeg husker blandt andet, da HPV vaccinen kom tilbage i 2006 og kostede på den anden side af 4.500 kroner, var hun meget hurtigt til at sige, at ‘den SKULLE jeg bare have!‘ og det fik jeg! Siden da er den blevet gratis for mange og mange bivirkninger er blevet belyst – heldigvis har jeg ikke været berørt af dem (7-9-13). Udover vacciner, så har jeg også hørt om diverse præventions muligheder, bind, tamponer mm.
Den sidste skud på stammen, som min mor har talt ret godt om er den famøse menstruations kop OrganiCup. For at uddybe lidt mere, OrganiCup, er et dansk brand, der gør det at have menstruation nemt og meget mindre besværligt. I kender sikkert alle til, at når vi når den tid på måneden, så er vi hele tiden (bevidst og/eller ubevidst) opmærksomme og bekymrede om, om vi er ved at bløde igennem – og skal uheldig rigtig være ude, så også bløde igennem.

OrganiCup er nem at bruge og kræver ikke særlig meget. Den findes i to størrelser, A – Til dem der IKKE har født vaginalt og B – Dem der HAR født vaginalt. Jeg er en kop A, og har brugt min i to menstruationsperioder nu. Koppen kan indeholde 25 ml og behøver kun at blive tømt hvert 12. time. Den er nem at placere, man skal lige vende dig til følelsen, men det bliver hurtigt naturligt og hver gang den tømmes skal den blot en tur under den varme hane. Og så har min menstruations periode faktisk været kortere. Årsagen til det er, at koppen (modsat tamponer) har mere ‘plads’ og blodet løber hurtigere igennem.

En ting er, at det er super nemt og ens menstruation varer i kortere tid, men derudover så er koppen faktisk også langt sundere at bruge end tamponer, idet at den er skabt af 100% medicinsk silikone, hvilket er et naturligt og antibakterielt materiale og den er fri for phtalater og parabener.

Ønsker I mere information, så kan I besøge producentens hjemmeside OrganiCup lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.