Outfit 2017 #19 – I ny, lækker skjorte fra Rails

/// Reklame i samarbejde med Rails ///

| Skjorte Rails | Bukser HM | Støvletter PintoDiBlu | Taske Gucci | Ur Rolex |

Et dagens i min nye skjorte fra Rails. Det er den bedste (!) skjorte jeg nogensinde har eget! Stoffet er simpelthen så lækkert, dejlig blødt og så sidder den godt og den er pæn 😊 Og så har jeg fundet mine støvletter fra PintoDiBlu,mfrem fra gemmerne. De har været savnet, men jeg må tilstå at de nok snart trænger til en udskiftning og her tænker jeg at dette par fra Betty London kunne være en rigtig god erstarning.
Skjorten havde jeg på en lørdag i oktober, hvor jeg var inviteret til frokost hos min moster og onkel. Vi startede tidligt, hvor hele familien var en tur på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm og opleve at køre i sporvogn – i mellemtiden lå jeg på min moster og onkels sofa og slappede af, da det er mere end hvad jeg kan klare pt. efter ulykken. Da de kom hjem, stod der god gammel dansk frokost på menu og hvis vi gik sultne derfra, ja så var det i hvert fald kun ens egen skyld.

Men skal jeg vende tilbage til min skjorte. Den er som tidligere skrevet fra Rails, et nyt mærke i min verden, men faktisk er det et brand som er kendt blandt mange. Skjortens model hedder Hunter og når jeg googler de kendte, så viser min google søgning at Rails Hunter er godt brugt af blandt andet Kourtney Kardashian, Hilary Duff, Jessica Alba og Megan Fox. Og jeg må tilstå at jeg godt kan forstå at de er fan af Rails Hunter og jeg er hurtigt oppe med på dillen og spørg mig ikke, om min samling af Hunter ikke bliver forøget yderligere snart😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Laber dame i lækker skjorte :-)

    Godt at høre du passer på dig selv og lytter til kroppens signaler – og god dansk frokost er heller ikke sådan at kimse af :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.