Små tanker på en grå torsdag

/// Annonce ///

Så er vi kommet til november og det kan virkelig mærkes udenføre, må jeg sige! Jeg synes virkelig at man kan mærke at graderne er dykket meget her på det sidste og det samme har solen også. De sidste mange dage har føltes meget mørke og hver gang jeg har været ude, så har vejret stort set ikke budt på andet end gråt vejr og slud, regn og blæst – og massere af det! Og nu jeg er sygemeldt fra jobbet, så er det vigtig for mig, at jeg kommer ud og ser lidt, end bare at være hjemme hos mig selv. Så jeg har gået i meget støvregn de sidste par dage og mine gummistøvler har da været godt i brug her på det sidste. Og så har jeg faktisk købt en ny fin frakke til vinter, som jeg har glædet mig rigtig meget til at bruge, men den er selvfølgelig ikke vandtæt… Så den hænger bare herhjemme og kigger på mig..
Men udover det dårlige vejr, så må vi jo bare acceptere, at vi levet i Danmark, hvor vinterens kommen virkelig kan mærkes og det bliver kun koldere og koldere. Og jeg som er utrolig kuldskær, er vinterårstiden ikke det sjoveste. Jeg har blandet andet altid 2-3 par vanter med mig, når jeg er uden døre og det er ikke altid nok.. Udover vanter, så har jeg også fundet mit skiundertøj frem, som jeg også bruger flittigt om vinteren. Særligt mit undertøj fra Engelbert Strauss, bruges rigtig flittigt og det er simpelthen så god en måde at holde varmen på. Det er et termisk funktionelt undertøj og stoffet er let og elastisk. Og grundet FIBERtwin® termostreng bliver materialet opvarmet og det er samtidigt åndbart og hurtigtørrende. Udover termoundertøj, så er noget af det bedste ved sent efterår også alle de hyggelige stunder man har inden døre, hvor man kan hygge med varm the/kakao, putte sig under et tæppe, levende lys og serier hos Netflix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.