2. advent 2017 GIVE AWAY – Vind et valgfrit ur fra Aistrup

/// Annonce i samarbejde med Urkompagniet ///

Ur 1. Ur 2. Ur 3. Ur 4. Ur 5. Ur 6. Ur 7.

Så siger datoen første søndag i advent og vi runder bloggens anden advents give away i denne omgang.
Hvis der er noget jeg ikke kan leve uden, så er det mit ur! Og derfor passer det perfekt, at lige netop Urkompagniet har været sød at sponsorere denne søndag. Urkompagniet er en webshop, hvor jeg har købt virkelig mange ure igennem tidens løb. De har simpelthent så mange fine ure i utalligere af lækre brands og så er deres service og levering er lige i øjet.
Et af deres brands er Aistrup, et nyt dansk mærke, som laver stilrene og utrolig fine urer. Og det er lige præcis herfra I har mulighed for at vinde et ur. Jeg har lavet en collage med nogle af mine favoritter, men I kan se hele deres Aistrup udvalg lige her.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og link til det ur fra Aistrup, som du vil vælge, hvis du er den heldige vinder.

2. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊

Konkurrencen slutter næste søndag d. 10. december kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke t
il 
Gerda Faurschou, som er den heldige vinder og deltog via instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

49 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.