Juleaften 2017 GIVE AWAY – Vind 10 garn Rainbow nøgler

/// Reklame i samarbejde med Hobbii ///

Først og fremmest RIGTIG GLÆDELIG JUL 😊

Så nåede vi til 24 december og da det i år falder på en søndag, tænker jeg, at vi kører endnu en give away 😊

Denne gang er det garn der står på menuen. Jeg ved godt, at det formentligt ikke er alle mine læsere, som strikker og/eller hækler, men det er noget som jeg er blevet rigtig glad for indenfor det sidste år. Godt nok er det kun tæpper, klarklude og puder som er blevet strikket, men der har da både været firkanter, trekanter, skævninger og snoninger i brug. Hækling er til gengæld noget helt nyt og pt. er det faktisk kun drager, en Mascot til en kollega, en gris og en lille pung til mine hæklepinde, som er blevet hæklet. – Dragerne er jeg snart ved at blive godt skarp til. Jeg har nemlig været så heldig at få bestilling på dem og skal jeg være helt ærlig, så synes jeg at det er så hyggeligt at jeg kan lave noget som kan glæde andre. Det er så dejligt 😊
Noget af det, som jeg synes er det fede ved at stikke og hækle er, udover at jeg slapper af, at jeg ser at jeg faktisk laver noget og jeg kan hele tiden se, at jeg kommer videre i processen.

Da jeg startede med at strikke, blev jeg hurtigt fan af Drops garn, særligt deres Paris og Big Marino, hvilket er 100% uld og 100% bomuld. Men efter at jeg er startet med at hækle, så er Rainbow garnet fået et virkelig godt indtag. Rainbow er lidt mindre, hvilket gør det rigtig godt til at hækle små dyr mm i.
Dragerne har jeg hæklet med en hæklenål i størrelse 3.

Men lad os komme tilbage til det vigtigste, nemlig denne uges Give away, som er sponsoreret af Hobbii.dk. Hobbii har nemlig været så søde at udlodde 10 garn nøgler fra Rainbow til en heldig vinder. Og ja jeg er misundelig(!), der er mange projekter jeg gerne vil i gang med, så 10 nøgler vil være lækkert.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og fortæl mig, hvad du godt kunne tænke dig at lave ud af garnet – jeg elsker at få gode fif og blive inspireret 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter søndag d. 1. januar 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes to heldige vinderer 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til Sissi Marie, der er den heldige vinder 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 kommentarer

 1. Pia Leth

  Jeg vil gerne strikke en af de der blæksprutter til babyer ellers bliver det flodhesten på billedet. glædelig jul ❤️

 2. Trine Rasmussen

  Uhh har så mange projekter jeg gerne vil igang med. Men tænker en baby ting, da en på arbejdet er gravid.

 3. Tina

  Rigtig glædelig jul søde:-)
  Lækkert med garn for en håndarbejdskvinde som jeg.
  Vi har fået to små babyer i vores kreds og til dem vil jeg gerne strikke og hækle ranker til deres barnevogne med lidt søde små figurer i:-)

 4. Maja Holmgren

  Jeg ville give det til min veninde. Hun laver små figurer, blandt andet pokémons og de fineste pandebånd til den kolde tid. :)

 5. Kiana

  Det skal gives til min kære veninde. Hun har strikket siden hun begyndte i gymnasiet, og har strikket nogle ret vilde ting – herunder sin feministiske outfit til 3.g afslutningen <3

 6. Emillia M.

  Altså ville forære garnet til min ældre søster, som lige er begyndt at elske at strikke, og hun ville formentlig strikke en pude :-)

 7. Anne W.

  Jeg kan hverken hækle eller strikke, så jeg ville forære garnet til min svigermor, som strikker hele tiden. En ekstra gave til verdens bedste svigermor.

  KH Anne W.

 8. Sisse marie

  Jeg skal i gang med et protjekt med at hækle luftballoner til loftet. Får en søn til Feb. Der skal ha noget fint st kigge på.
  Får dog hjælp af svigermor , da jeg forsat er nybegynder i hækling.
  Så de ti garnnøgler vil passe perfekt til.

 9. Amanda Lykke Pedersen

  Jeg ELSKER at hækle bamser og andet sjovt til børn. Har en opskrift på en skøn drage jeg næsten tror at jeg bla vil lave ud af det fine garn hvis jeg skulle være heldig

 10. Christina

  Hvis jeg vinder skal jeg helt klart lave de drager du også laver, men har en ide om at lave dem mindre. Jeg lavede to (i samme størrelse som dine) til min niece i julegave og dem blev hun SÅ glad for, og snakkede om at de måske kunne få babyer. Så tænker noget med en mindre nål og så bare igang. Derudover har jeg en veninde som er gravid som jeg har en plan om at hækle et babytæppe, suttekæder,barnevognskæde, bold, rangle og sprutte til. Så der er nok at gå i gang med

 11. Ann

  Jeg kunne hækle et babytæppe i African flower til min kommende nevø eller niece. Nok også en masse andre ting til babyen.

 12. Kirsten

  Jeg må i hvertfald lave endnu en flodhest Flora og nogle dyr til en sangkuffert og ???? Alt efter hvad jeg har tilbage. ❤️

 13. Malene

  Lækker konkurrence ❤️
  Jeg ville hækle en flagranke til børneværelset og en barnevogns kæde og hvis garnet tillader det en sprutte

 14. Dorthe Christensen

  Jeg hækler meget, men især klude, dyr, bamser og tæpper og tørklæder, så garnet ville blive brugt til nogle klude, tror jeg.

 15. Susanne Winther

  Hej Ida og glædelig jul
  Jeg vil hækle nogle flere karklude i grums – mit yndlingsmønster, Villy Vandmand og grydelapper i vaffelmønster og sikkert flere karklude
  Jeg tænker at du enten venter til mandag den 1/1 eller trækker lod søndag 31/12.
  Godt nytår
  Vh Susanne

 16. Line M.

  Jeg ville forære dem til min mor, der altid har enten et strikketøj eller hækletøj i hænderne. P.t. skulle hun være i gang med at hækle en Gurli Gris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.