Julefrokost på Bistro Royal

Selvom jeg er sygemeldt fra mit arbejde, så har jeg heldigvis rigtig god kontakt med dem og jeg savner dem enormt meget. Så da jeg blev inviteret med til årets julefrokost var jeg hurtigt til at melde tilbage med et stort ‘JA TAK’.
Da sommerfesten fandt sted, lå jeg stadig på hospitalet efer ulykken, og jeg kan sagtens huske hvordan det nærede mig, at jeg ikke kunne deltage.
Årets julefrokost fandt sted på Bistro Royal, som er en del af Madklubben. Jeg har snart besøgt en hel del af deres restauranter, men Bistro Royal havde jeg stadig til gode, så det passede helt perfekt :) Generelt er jeg lidt ked af Madklubbens koncept med, at man maks har bordet i 2 timer og 15 minutter, men lige præcis denne aften passede det mig rigtig godt, da jeg da kunne komme kl. 18.00 og tage hjem igen kl. 20.15 og samtidig have haft en hyggelig stund med nogle af de personer, som jeg holder rigtig meget af og savner.

Læs også: Madklubben Nørrebro

Selve menuen var der ikke en finger og sætte på, hvis I spørg mig.
Forret var ens for alle og var en lækker og cremet hummerbisque. Den blev serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel og så havde vi tilkøbt rimmet kammusling.Til hovedret fik jeg pocheret helleflynder med spinatcreme, glaserede gulerødder og knuste kartofler og andre fik helstegt oksecuvette. Det var en cuvette som blev serveret i ét stykke og som de skulle skærer selv og hertil fik de rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat. Jeg fik lov til både at smage pomfritter og salat, hvilket også var lækkert.

Desserten var deres Coupe Royal, hvilket var karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos. Nu er jeg ikke det største dessert menneske, men den dessert var virkelig god og en dejlig afslutning på en god aften.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.