Midtvejs i julen GIVE AWAY – Vind Niveas Q10 Plus C serie

/// Annonce lavet i samarbejde med Nivea ///

12. december og vi er halvvejs mod juleaften og det må da næsten koste en Give Away – og det er da lige præcis det, det gør 😊
Nivea, det første creme brand jeg startede med at bruge og jeg husker det tydeligt! Jeg gik på efterskole tilbage i 2002/2003 og startede med at bruge bodylotion om morgenen og har gjort det lige siden. Det var deres body milk som siden hen fulgte mig fast i flere år. Siden da, har jeg også været stor fan af deres ansigts cremer, shower gel, sol cremer og ja jeg kan blive ved – må dog lige fremhæve deres Oil in Lotion Rose & Argan Oil body lotion – den er fantastisk!! Andre ord kan ikke sige det!
Nivea er bare overordnet set et brand, hvor jeg ved hvad jeg får og jeg kan lide det.

Men skal jeg fremhæve en bestemt serie, som jeg er blevet særligt glad for, er deres Q10 plus C serie. Det er en serie (som navnet skriver) indeholder C-vitamin. C-vitamin er en vigtig og samtidig nødvendig vitamin, da den er med til at uelukke udefrakommende cellenedbrydning. Herudover har den også en god virkning mod stresset hud og virker samtidig opstrammende. Og aller vigtigst (for mig..) så er den med til at lysne pigmentpletter, samt at det kan dæmpe dannelsen af nye pigmenter og så giver det også en fornyet og frisk glød – behøver jeg at sige mere? 😊
Udover C-vitamin, er Niveas Q10 plus C serie også genial til dig, som gerne vil bruge anti age produkter. Herudover er deres ansigts creme med SPF 15, hvilket er noget jeg går meget op i på denne årstid, hvor solen er lige i ansigtet, når man cykler til og fra job.

Men nu til det aller vigtigste, I har nemlig mulighed for at vinde hele Niveas Q10 Plus C serie, hvilket består af deres Anti-Wrinkle Energi Day Care CremeEnergi Eye Treatment og Energy Skin Sleep Creme. Tre cremer som jeg selv er meget begejstret for.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og fortæl mig, hvilket skønhedsprodukt I bruger hver dag.

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram, samt tjekke Niveas #MySkinsBestGlow hashtage.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 19. december kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til @carmadk, der deltog via Instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 kommentarer

 1. Tina

  Glædelig 12.december søde:-)
  Juhu snart jul og alt hvad det medfører.
  Jeg bruger Nivea til huden i det daglige, det helt almindelige neutrale Nivea.
  Jeg vil vildt gerne prøve denne Q10, da det skulle være ekstra godt for huden i min alder:-)
  Pas på dig og husk julestemning til dig.

 2. Caroline S

  Jeg har meget tør hud, og har prøvet alverdens cremer – endda flere fra apoteket som blev anbefalet af læger jeg har talt med. Det, der virker bedst for mig, er en carbamidcreme fra Matas’ striber. Den kan jeg ikke undvære! Dog er min hud, med dennes hjælp, blevet meget mere modtagelig for alt muligt andet, og Nivea har også før virket rigtig godt for min hud, så jeg krydser fingre :)

  Jeg følger på Bloglovin’ :)

 3. Gitte Leth

  Jeg bruger lige nu Beaute Pacifigue, ellers bruger jeg hvad jeg lige falder over. Jeg vil meget gerne prøve Nivea;-)

 4. Jenny Clausen

  Jeg har meget tør hud der lider her om vinteren prøver mig pt frem med diverse fede cremer fra apoteket Aderma har jeg gode erfaringer med. Disse ser også spændende ud jeg krydser fingre :-)

 5. Emillia M.

  Bruger faktisk ingen skønhedsprodukter hver dag, men bruger næsten altid min dagcreme fra Clinique eller min body butter fra The Body Shop

 6. Anne W.

  Ved ikke om deodorant gælder, da den ikke gør mig smukkere, men jeg er meget glad for Raunsborgs deocreme uden parfume.

  KH Anne W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.