November News 2017

| Frakke Vila | Nespresso maskine Nespresso |

Så er vi kommet til årets anden sidste ‘New In’ (jeg har stadig ikke opfattet, at vi skriver december, hvor blev 2017 af???) og mine køb i 2017, kan jeg allerede nu konkludere, er alt mindre end 2016 – eller det håber jeg i hvert fald, hvis vi lige ser bort fra mit Rolex ur 🙈

I november måned blev der tilføjet to nye ting. Den første er en grå frakke, hvilket jeg egentlig også købte i oktober måned.. (🙄) men den var for stor, så min søgning fortsatte i november måned, hvor jeg faldt over denne sag fra Vila. Den er jeg til gengæld blevet glad for 😊 Jeg fandt den hos Stylepit, hvor jeg brugte en rabatkode og kunne spare 15 % – det er jo ren win win 😊
Udover frakken, kan jeg (endelig) kalde mig ejer af en Nespresso maskine. Det er noget jeg har tænkt på længe, men jeg har været i tvivl om, hvilken model jeg gerne ville have. Mit favorit model er deres
Nespresso Creatista Plus – den er SÅ FED!!! Men prisen er også noget mere end 689 kroner som jeg fandt deres U model til hos JohannesFog. Men jeg må indrømme at jeg stadig drømmer om Creatista Plus og skal jeg være helt ærlig, så kender jeg mig selv for godt til at vide, at den nok bliver købt om ikke så længe – jeg skal bare lige overbevise mig selv.

Læs også: October News 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.