Abloome – Skincare der er ‘So pure you can eat it’

/// Reklame indlæg lavet i samarbejde med Abloom /// Det hollandske hudplejemærke Abloom er ét jeg blev introduceret for, for første gang i november måned. Jeg var inviteret til en fremvisnings af deres produkter og jeg mødte op, uden rigtig at have hørt om dem før og jeg havde heller ikke rigtig sat mig ind i, hvad de stod for. Jeg var derfor uviden omkring produkterne og blev en meget rigtig ‘positiv Ida’, da jeg hørte at produkterne fra Abloome er økologiske, baseret på 100% certificerede, naturlige, organiske og vegetabilske ingredienser – det er jo ‘Ida produkter’ i bedste stil 😊

Abloome går rigtig meget op i, at deres produkter er helt fri for syntetiske og kemiske tilsætningsstoffer. Alle deres ekstrakter bliver produceres manuelt i henhold til Raw Food-princippet i Ablooms produktionsanlæg i Holland, hvilket er økologisk dyrket og håndplukket fra naturen og produceret ved stuetemperatur.
Herudover går de op i, at det er vigtigt, at få tilført alle de næringsstoffer som vores hud har behov for, for at kunne opretholde en god balance i en sund og smuk hud, hvilket bliver gjort udfra alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer. Og så elsker jeg deres motto som er So pure you can eat it‘ so kan man ikke beskrive et rent produkt bedre!
Selv emballagen, er også noget de har tænkt på. Stort set alle deres produkter kommer i en ‘pumpe’, hvilket gør, at der ikke kommer luft ned i produktet og det derfor bevarer alle ingredienserne friske. Men herudover har de også tænkt på selve amballagens ingredienser. 
Den er nemlig lavet af genbrugsmateriale og er giftfri, hvilket er godt for miljøet. Og så har Abloom sørger for, at man kan sende ens tomme emballage retur til dem, så de kan genbrug den og på den måde skåne miljøet for alt det plastik mm. som vi forbrugere er gode til at kassere i skraldespanden.

Et af deres produkter, som jeg er rigtig glad og begejstret for, er deres øjencreme. Jeg synes selv at jeg har prøvet nogle forskellige øjencremer og denne fra Abloom er helt sikkert en af de bedste, hvis jeg tænker på cremens struktur, måden den ligger på og effekt. Den ligger rigtig godt omkring øjene, er nem at bruge, trænger hurtigt ind, makeuppen kan ligges efter 10 minutter, men vigtigst af alt, så synes jeg, at den virker opstrammende og fjerner de der poser, som kommer med alderen.
Udover deren øjencreme har jeg også prøvet deres Luxury Travel Set, hvilket er et fineste og et af de bedste rejsekit jeg har set! Det indeholder deres Miracle Treatment Oil, Soothing Lotion, Purifying Cleanser, Day Cream og Night Cream, alle i størrelser af 15ml. Jeg er selv begejstret for alle produkterne, men skal jeg fremhæve én over de andre, så må det være deres natcreme. Den er VIRKELIG GOD! Jeg vågner op til det mest bløde og glatte ansigt og jeg er allerede trist over, at jeg snart har brugt den op. Skal jeg derudover komme med et mangel i kittet, så er det, at det mangler (i følge mig) Ablooms makeup fjerner og øjencreme, dog er deres Purifying Cleanser et rigtig godt alternativ til makeupfjerneren og man kan jo ikke altid få det hele. Men det er jo blot en god undskyldning, for at købe dem 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.