Movie of the month – Fifty Shades of Black

Fifty Shades Of Grey er filmene vi alle kender, men denne måneds ‘Movie Of the Month’ skal handle om filmen, der gør grin med første film i serien, nemlig Fifty Shades of Black.
Den smukke og mystiske Christian Grey er skiftet ud med Christian Black og den generte Anast­a­sia Ste­e­le er skiftet ud med Hannah Steele.
Christian Grey bliver spillet af Marlon Wayans, som jeg husker tilbage fra hans debut i serien The Wayans Bros. fra 1995, som han spillede med hans bror Shawn Wayans.
Men for at vende tilbage til filmen Fifty Shades of Black som skrevet, er en komedie af den første Fifty Shades Of Grey film. I modsætning til originalen er Christian Grey elendig i sengen. Filmen er hele vejen igennem, en parallel med originalen, men med et twist, som the Wayans brothers er kendt for og de gør det godt! Vi møder både Christians bror, som bliver kæreste med Hannahs roomie og hans forældre og søster.
Fifty Shades of Black er intet mindre end et godt grin værd og så er Marlon Wayans faktisk 44 år i virkeligheden, det skulle man ikke tro.

Læs også: Movie of the month – Arthurs Julegaveræs

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.