Dining Week – Andet år i træk på Krogs Fiskerestaurant

Dining Week – Andet år i træk på Krogs FiskerestaurantKrogs fiskerestaurantKrogs fiskerestaurantKrogs fiskerestaurant Krogs fiskerestaurant Krogs fiskerestaurantKrogs fiskerestaurant Når nu man er alene og mor og far gerne vil ud og spise med en, så siger man jo ikke nej og særligt ikke når det drejer sig om Krogs fiskerestaurant. Igen i år var de en del af DiningWeek og hvorfor ikke varetaget succesen efter sidste år, hvilket var lige i øjet. Deres indretning er så hyggelig og stemning kan der ikke sættes en finger på!
Jeg elsker koncepter som ‘god mad til få penge‘ og igen i år imponerede Krogs Fiskerestaurant med en lækker menu til kun 240 kroner pr. person. 

Igen i år var menuen lige i skabet!
Til at starte med fik vi serveret noget utrolig lækkert brød, samt smør. Forretten bestod af en utrolig lækker rimmet sandart, hvortil der var tilsat en lun muslingecreme, agurk, dildolie & sikrogn.
Til hovedret fik vi serveret bagt torsk med sauce bouillabaisse, safran & kartoffelpuré, glaskål & fennikelsalat – på papiret mindere retten en del om sidste års ret, hvilket jeg syntes var noget ærgerligt, men der var heldigvis stor forskel på de to retter. Det smagte simpelthen lækkert og torsken var et rigtig flot og stort stykke.

Desserten var vaniljesyltede æbler, de blev serveret med rom butterscotch, krydderkage & valnøddeiscreme. Selve isen var lækker, men nu er jeg jo også en stor is-fan og derfor en god måde at slutte måltidet af på. 
Til hele menuen købte vi en flaske Chablis 1. Cru Cote de Vaillons, hvilket passede perfekt til alle retter og med i købet var to flasker Pellegrino mineralvand.
Krogs Fiskerestaurant er virkelig et MUST TRY og et sted jeg utrolig gerne vil besøge snart igen og smage deres ‘nomale’ menu.

Læs også: Cofoco Italy i Søborg

Dining Week – Andet år i træk på Krogs Fiskerestaurant
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.