GIVE AWAY – Vind en smuk buket blomster til din Valentin

/// Indlæg lavet i samarbejde med Bloomit ///

Valentinsdag, kærlighedens store dag står for døren på onsdag i næste uge, d. 14. februar. Og når man siger Valentinsdag så er oftest blomster der tænkes på og her er Bloomit virkelig smart. Det er en online blomsterhandel, hvor man har mulighed for at sende en smuk buket blomster til andre. Det kan både være til den man har aller mest nær, en ‘god bedring’ buket, tak, tillykke, bårebuket og ja jeg kan næste blive ved. De har simpelthen så mange smukke buketter.
De har så mange forskellige kategorier, hvilket gør, at man kan finde den buket som passer bedst og så har man herudover mulighed for at vælge forskellige priskategorier og farvevalg. Noget jeg synes er helt genialt, da man på den måde kan sende den helt buket blomster.
Hos Bloomit har man dog også mulighed for at sende andet blomster. Man kan også vælge at sende vin, chokolade og øl, så der også er lidt til den søde tand.

Men nu skal det jo handle om Valentinsdag og hos Bloomit har de en Valentinsdag kategori helt for sig selv, hvilket gør det nemt at finde den helt rigtige buket.
Og lige nu har I mulighed for at vinde en smuk buket blomster til den du holder af fra Bloomit til 200 kroner.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 11. Januar 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 
😊 Konkurrencen er slut og et stort tillykke til @louisebraendekilde der deltog på instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 kommentarer

 1. Margrethe Lillegaard

  Vil gerne forkæle min søde datter Jeannet Bertelsen med en flot buket blomster eller lækker chokolade.
  Vh. Margrethe Lillegaard ❤️

 2. Tina

  Meget smukke buketter de har på Bloomit, vil jeg gerne deltage om:-)
  Der er intet så smukt som en flot buket der dufter og pynter og giver glæde i hjertet.
  Rigtig god vinter til dig Ida:-)

 3. Tina H

  Hvis jeg vinder, skal min mor have gaven. Min far har fødselsdag den 14. Februar. Derfor mener han ikke, at han skal give min mor blomster – han mener i stedet, det er ham, der skal have alle gaverne. Så ville være fantastisk at kunne overraske min mor :-)

 4. Jane

  Ej en smuk Valentins gave og vil overraske min kære mand , som altid forkæler mig ❤️❤️❤️Håber at det bliver mig❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.