Give Away – Vind Sanex Zero% nye plejeprodukter

/// Indlæg lavet i samarbejde med Sanex ///

Når det kommer til hudprodukter, har jeg længe været mest begejstret for dem, hvor der hverken er parabener og parfume tilført.
Et af de brands som jeg er godt begejstret for, er Sanex Zero% serie, der blev lanceret i 2016.  Det er en serie der kun indeholder de ingredienser der kræves for at opnå en ren og fugtet hud. Den er derfor både sund for vores hud og bedre for miljøet. Herudover er den godkendt af den Europæiske miljømærkning ‘Blomsten‘, hvilket betyder, at den er blevet udviklet og testet til at have en lille indflydelse på vandmiljøet, den opfylder de strenge krav der er til bionedbrydelighed og den har en emballage der mindsker skrald.
I starten af 2018 har Sanex udvidet Zero% serien med yderligere 3 produkter, en håndcreme, en bodylotion og en  body & face moisturizer. De er ligesom resten af Sanex Zero% serien, uden parfume og samtidig fugtbevarende lotions, der hurtigt bliver absorberes af huden, og er beriget med naturlige fugtgivere, der holder huden gennemfugtet i timer. 

ZERO% Håndcreme – til sensitiv hud, er en blid håndcreme til brug til daglig fugtpleje af hænder og negle. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader hænderne fugtmættet og bløde.
ZERO% Bodylotion – til sensitiv hud, er en mild og let bodylotion. Emballagen er lavet i 100% genanvendelig plast, som gør det nemt at dosere den rette mængde. Den hurtigtørrende formular, er beriget med naturlige fugtgivere og efterlader huden gennemfugtet med en øjeblikkelig og langtidsvirkende effekt.
ZERO% Body & Face Creme – til sensitiv hud, er en rig og koncentreret creme i krukke, der nærer og fugtplejer huden og samtidig bliver huden efterlagt dejlig blød og glat. Cremen er velegnet til brug på både krop og ansigt.

Men nu til det vigtigste. Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at udlodde et sæt af de nye produkter fra Sanex nye Zero% serie.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 18. Januar 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊Konkurrencen er slut og et stort tillykke til Louise O og @vivi_diana_dich_ der er de heldige vindere 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 kommentarer

  1. Tina

    God søndag kære I dag,

    jeg vil gerne deltage, har fået udslæt pga. noget gedemælkcreme jeg ikke tåler, så Sanex Zero lyder lide som mig:-)

    Hilsner til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.