Outfittet jeg godt kunne holde søndag i

/// Indlæg lavet i samarbejde med Milium.dk ///

De fleste af os kender nok de populære halstørklæder fra Lala Berlin. Jeg har selv overvejet at anskaffe mig et, op til flere gange – særligt efter jeg var til polterabend hos bedste Louise og tre af de andre havde et på. Men da jeg mest er til halstørklæder der varmer om halsen, fremfor at se godt ud og pynte, er det aldrig blevet til mere end blot tanken. Men kender jeg mig selv godt nok, så skal det ikke være nogen forhindring.
Men noget andet jeg slet ikke var klar over, når det kommer til Lala Berlin er, at de også lavede tøj. Faktisk laver de noget virkelig lækkert ‘søndags tøj’, hvis I spørg mig! Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv i ovenstående outfit en hel søndag. Det er nok et af de lækre jogging sæt jeg har set til dato! Det slår faktisk mit Ralph Lauren sæt som jeg viste frem her.
Sættet har jeg fundet på Milium.dk, hvor I kan finde hele deres udvalg her, som også rummer flotte skjorter, kjoler, iPhone covers, t-shirts og tasker.
Så er I Lala Berlin fan, så er Milium.dk et godt (og farligt) sted at kigge 😊

Læs også: I Would like to wear pretty Plus Fine

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Tina

    Lækre sager du har fundet der:-)
    Jeg er også til tørklæder som varmer i halsen på denne årstid.
    Alt godt din vej…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.