Sommerferie drømme

Sommeren kommer nærmere og det gør beslutningen om sommerferie også. Sidste år var planen en tur til Nice (faktisk var rejsen booket hele to gange), men første gang blev min mor ramt af en slem lungebetændelse og lå 28 dage på hospitalet og anden gang, kom lige en trafikulykke i vejen, så Nice er nok bare ‘Never gonna happen!😬😑 Men i år håber jeg i den grad, at jeg formår at holde sommerferie, for det trænger jeg i en grad til!
Men hvor skal turen så gå hen? Jeg vil gerne ned til varmen, men jeg kan samtidig godt lide, når der er noget at se. Det behøver ikke at være det helt store, men gerne en lille by man kan gå rundt i, butikker og ja måske lidt seværdigheder.
I 2016 var jeg i New York, ikke at det er sol, strand og varme, men der er massere af se og et sted jeg virkelig gerne vil tilbage til! Ellers har jeg været på lidt af de græske øer, særlig på Kreta synes jeg virkelig godt om kombinationen af strand og afslapning og de hyggelige gamle byer med restauranter og butikker.

Læs også: New York – my Favorite places

Men skal jeg nævne et sted som kunne være ret aktuelt til sommer, så kunne Mallorca egentlig være en god ide. Sidst jeg var der, var tilbage i 2005 sammen med mine forældre og lillebror, hvilket faktisk også er den sidste ferie vi fire alene har været på sammen. Husker at vi havde lejet en bil og kørte op i bjergene, hvor der var virkelig smukt, byen var hyggelig, stranden god og nu jeg er blevet ældre kan jeg da kun blive mere begejstret, da jeg nu også kan sætte mere pris på mad og vin 😊🙌🏻

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

 1. En skam I aldrig nåede til Nice sidste år. Det er ellers sådan en skøn by! Min franske kærestes bedsteforældre bor der, så mange af vores somre sammen er blevet tilbragt der. I år bliver en af vores sommerrejser tilbragt i Canada, og selvom jeg glæder mig helt vildt til den tur, så ville jeg nu heller ikke have noget imod en rigtig daseferie under den varme sol (:

  • Ej hvor lækkert!! Jeg håber MEGET at jeg kommer til Nice en dag.
   Det lyder også virkelig lækkert og spændende med Canada :)

 2. Tina

  Det lyder dejligt med sommer og sol, det gad vi også:-)
  Blot husk lægepapirer med når du rejser, for har du jern i ryggen vil det bippe og det kræver en forklaring fra en læge.
  Husk også at få et medicinkort med, det laver du sammen med apoteket og evt. lægen, det er hvis du får medicin, morfin mv. det skal der være papirer på og det skal ligge i deres originale pakker, så ikke i en pilleæske.
  Bare sådan lidt du skal huske her efter ulykken.
  Håber du finder et sted og kan tage af sted og nyde det.
  Netop i går sad min datter og talte om sommerferiedrømme.
  God dag og planlægning ønskes:-)

  • Tak Tina :) Det med medicinkort var jeg ikke klar over, men det er jo vigtigt!
   Jeg bude ikke bippi i lufthavnen – det er i alt fald hvad jeg har fået fortalt :)
   Håber at I fandt et lækkert sted :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.