Den perfekte ansigtsscrub fra Ecooking

/// Indlæg lavet i samarbejde med BilligVoks.dk ///

Med årene er min ansigtspleje rutiner blevet mere faste. Nogle ting gør jeg dagligt og nogle ting sker på ugentlig basis. Dagligt er altid ansigtsrens, serum, skin tonic, dag- og natcreme, men en gang om ugen giver jeg også mit ansigt en scrub.
Mht. ansigtsscrub så har jeg prøvet lidt forskelligt med tiden. Men en af dem, som virkelig har vundet gode point hos mig er Ansigtsscrubben fra Ecooking. Jeg har tidligere prøvet nogle af Ecookings produkter og jeg har været utrolig tilfreds hver gang! Deres produkter er bare virkelig gode(!) og så er jeg stor fan af, at de er 100 % veganske, samt uden parfume og parabener. Og at de så herudover har et super lækkert og stilrent design, er lige prikken over iét 😊

Ansigtsscrubben fra Ecooking er en mild ansigtsscrub, der skånsomt fjerner de døde hudceller, samtidig med at den har en nærende og fugtgivende effekt på huden. Den er lavet på mandelolie, hvilket er en olie der giver en blid og effektiv virkning. Og aller bedst af alt(!) så er alt fra Ecooking 100% vegansk og uden parfume og parabener.
Jeg har prøvet den tre gange nu og hver gang er mit ansigt bliver helt babyblødt af mandelkernerne der blidt plejer ansigtet – en ren drøm 😍
Jeg har fundet min hos BilligVoks, hvor den findes til 189 kroner, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for et godt produkt. Den kan i hvert fald anbefales, hvis man mangler en god scrub til ansigtet.

Læs også: Perfekt ansigts kit fra Ecooking

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Tina

    God formiddag Ida,

    du har ret det er en rigtig god ansigts scrub, jeg fik den i julegave af min datter.
    Du ønskes en dejlig smuk hvid snedag og pas på du ikke glider med dine skader.

    Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.