Outfit 2018 #1

| Kjole Betty London | Ur Rolex | Strømpebukser fakta |

Vi er allerede et godt stykke inde i marts og årets første outfits indlæg er på bloggen i dag… 😬 – Men bedre sent end aldrig, som man jo siger ☺
Kjolen er en del af mine fantastisk januar køb og fra Betty London, hvilket er et brand som jeg snart har en del fra, og i den grad kan anbefale. Det er ikke særlig dyrt, men både kvalitet og design er helt i top!

Billederne er taget en dag, hvor jeg var hjemme hos mine forældre og hygge med min lillebror og niece. Det var faktisk min lillebror som havde inviteret sig selv og jeg og han havde en lidt skjult bagtanke ved invitationen. Han ville nemlig vise os en Laptop eller Gamer PC, som er han blevet ret hooked på. En Gamer PC er en laptop som er særlig god til spil og har en fuld-hd opløsning. Ikke at det er noget som siger mig særlig meget, men ud fra min lillebrors begejstring lød det meget fancy – tror at det er mere en drenge ting ☺

Men tilbage til kjolen ☺ Den har nemlig været brugt allerede en hel del gange og den er simpelthen så fin! Den går ud i et, men der er nogle rigtig fine detaljer i underdelen, som giver lidt spil og kontrast fra overdelen og så er den med lange ærmer og dejlig varm, hvilket gør den helt perfekt til den kolde årstid som vi er i, i øjeblikket. Og for ikke at gøre det endnu mere fristende for mig selv, så har jeg lige spottet den i den fineste kongeblå farve 😍

Læs også: Outfit 2017 #1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.