Sekonda – Pænt ur til mænd

/// Indlæg lavet i samarbejde med mitur.dk ///

Når det kommer til urer, så har jeg længe været stor fan. En sjov ting at være fan af, men det er jeg 😊
Jeg husker blandt andet tydeligt, at jeg fik min lillebror til at købe mit første Michael Kors ur, da han var en tur med fodboldholdet i USA.

Siden da er min ur samling steget gevaldigt og i sommers sidste år købte jeg mit Rolex, hvilket er et af mine bedste køb til dato!
Men der findes jo så mange pæne ure! Et af de brands som laver nogle pæne herre ure til en rigtig god pris, kan nævnes Sekonda, hvilket er et britisk brand der startede i 1966 og i dag er blandt verdens største urmærker, hvor de vinder frem på deres gode kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Mit nye ur fra Sekonda, fandt jeg hos ditur.dk og hvem er for sart til at gå med herre ure?? – ikke jeg i hvert fald 😊

Hos ditur.dk kan man både finde ure til herre og damer, samt armbånd til damer og så er deres priser virkelig fine! Deres dyreste ur koster 3.595,00 kr til mænd og 2.195,00 kroner til kvinder og så har de nogle virkelig pæne kvinde ure. Jeg vil særlig fremhæve deres udvalg af Olivia Burton, de er simpelthen bare så fine og feminine og vil piffe et hvert outfit op 😍
Så mangler I et pænt ur, hvor kvaliteten er i top og prisen god, så har ditur.dk en masse gode muligheder 😊

Læs også: Pænt klassisk ur fra Aistrup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.