Farverig smuk frokost hos Baryl på Østerbro

.

Østerbro oser af hyggelige spisesteder. Og jeg synes hele tiden at jeg skriver et nyt ‘Must try’ sted på min liste. Et af de steder som har stået på listen i noget tid nu, er Cafe Baryl på Århusgade. De slog dørene op i slutningen af 2017 og har lige siden fristet med deres smukke, farverige tallerkner. Hvor der er alt hvad hjertet begærer – tænker at billeder taler for sig selv 😍
Stedet er ikke synderlig stort og man sidder godt tæt. Akustikken er desværre rimelig dårlig (men det er det jo mange, af sådanne steder), maden lever til gengæld i den grad op til det og så er servicen god 😊

Første gang jeg lagde vejen forbi Baryl, var der helt booket, så vi endte med at tage på PS Bar, som også er nyåbnet på Østerbro. Men da jeg skulle spise frokost med Louise og en fælles veninde, var vi heldigvis i god tid og kunne få et bord til kl. 13 en søndag. Selvom deres menukort ikke rummer mere end 6 forskellige valgmuligheder, er der ret svært at vælge, da man gerne vil prøve det hele 🙈 Dog endte med det, at Louise bestilte deres ‘morgen Baryl’, mens vores veninde og jeg valgte deres ‘blogger tallerken’ – Jeg må dog tilstå at jeg sendte Louises avocado mad med smilende æg lange blikke 😂
Udover ‘Morgen Baryl’ og ‘Blogger tallerken’ frister Baryl blandt andet også med en ‘Barylburger’ og ‘avokadomad’. Begge dele nogle som jeg tænker jeg snart må forbi og prøve ☺

Læs også: La Esquina – lækker frokost på Østerbro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.