Fjällräven Greenland Top bag

/// Indlæg lave i samarbejde med Fjällräven ///

Jeg har længe manglet en ordentlig rygsæk, sådan en som kan bruges til hverdag. Min nuværende rygsæk var en nu og her løsning, tilbage til den gang, hvor jeg fik mit nuværende arbejde og så har den aldrig været skiftet ud. Jeg har derfor manglet en rygsæk til arbejdsbrug, men vil gerne have, at den også skal fungere til weekends brug, hvor man skal pakke lidt mere. Altså en god kombination af hverdagstaske og praktisk taske.

Tilbage i februar, var jeg inviteret til Fjällrävens 50 års jubilæum. Her blev vi blandt andet introduceret til deres nye Greenland kollektion. En kollektion som rummer både nye og redesignere items. En af deres nye design er deres Top bag, en rygsæk som var lige det jeg manglede! Den er pæn, enkel og kan fungere til både hverdag brug og praktisk brug. Den er lavet i slidstærkt, vokset stof, hvilket gør at den blandt andet er vandafvisende og så har den et stort rum, hvilket gør at den kan rumme en masse. Herudover har den en særskilt plads til ens computer og andre små lettilgængelige lommer, hvor ting som en vandflaske, parably mm. kan gemmes væk.
Nu er jeg glad for sort, men den findes også blandt andet også i gul, grøn og blå.

Mit eget forhold til Fjällräven går faktisk ikke meget mere end blot nogle få år tilbage. Jeg har selvfølgelig altid kendt til den klassiske Kånken-rygsæk, som min mor altid rendte rundt med, da jeg var lille. Men mit eget rigtige kendskab kom først, da jeg købte min Parka. En jakke som har fuldt mig hver vinder lige siden jeg købte den.

Udover Top rygsækken består Fjällrävens nye Greenland kollektion blandt andet også af denne fine vind jakkeBeanie hue, virkelig lækre sweatshirt og den klassiske Kånken-rygsæk i nye fede farver.

Læs også: Retro taske fra Fjällräven

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.