GIVE AWAY – Vind med Hunkemöller

/// Indlæg lavet i samarbejde med Hunkemöller ///

Når det kommer til undertøj, så har jeg mine favorit brands. Her vil Hunkemöller altid være et af dem! Deres udvalg er stort, designet pænt og kvaliteten er altid i top! Udover undertøj har Hunkemöller også badetøj, sportstøj, nattøj, strømper mv.
Jeg har selv en gammel badedragt – en af dem som kun er egnet til svømmehallen.. Og da jeg nu snart skal til Nice, synes jeg at det kunne være lækkert at have en ny badedragt med. En af de der, som man kan tillade sig at vise frem 😊 Jeg har derfor bestilt deres Bird of Paradise og Mixed Flower badedragter – jeg kunne jo ikke begrænse mig. Og det er to utrolig flotte badedragter, som jeg glæder mig rigtig meget til at bruge – de har dog allerede været i brug i mine forældres have, hvor jeg har slikket lidt sol.

Men som overskriften rigtig nok siger, så har I også mulighed for at få fingrene i noget af Hunkemöllers lækre ting.
Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et gavekort til en heldig vinder på 500 kroner 😍

For at deltage i min give-away skal I:
1. Link til det item fra Hunkemöller, som du vil vælge, hvis du er den heldige vinder 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 20. maj 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til @sara.kromann der er den heldige vinder og deltog via Instagram ☺☀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 kommentarer

 1. Anette Ninon

  Jeg synes det er så smukt det du har på
  Kunne ikke lige komme ind på Deres hjemmeside.

 2. Gitte Leth

  Hvor er det en dejlig præmie, der vil jeg meget gerne shoppe;-) Ønsker mig en ny bikini, gerne dette sæt, hvor jeg lige linker til trussen;-)
  bikinihttps://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-doutzen-precious-stone-cheeky-bikinitrusse-gron-134872.html

 3. Pernille Skov Thorsted

  Uh hvor lækkert. Håber at vinde den sorte Ocean badedragt❤️

  Kan ikke få mobilen til at gemme link lige nu. Håber det er ok uden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.