Outfit 2018 #2 – I laksefavede bukser

.

| Frakke United Colors of Benetton | Bukser Betty London | Top Betty London | Sneakers Nike | Solbriller Prego by Karen Simonsen |

Woop woop.. et dagens 💃🏼 Ja nu er vi jo kun 5 måneder inde i 2018 .. Jeg må vist bare erkende at et ‘Dagens’ er blevet en sjældenhed på bloggen. Det der med at stille sig frem foran et kamera og få andre til at tage et billede, er noget jeg synes er rigtig svært at spørger om.

Men lidt billeder blev det da til, da jeg var en tur i Waterfront i april måned. Jeg var i mine nye laksefarvede bukser fra Betty London, som jeg har fundet hos Spartoo. Først og fremmest, så faldt jeg for den dejlige sommerfarve. Men herudover så er jeg vild med den fine detalje med den store sløjfe foran.
Herudover er bukserne tynde i stoffet og derfor helt perfekt til sommer. Jeg havde dog strømpebukser indenunder, den dag billeder blev taget. Men nu når sommersolen virkelig begynder at vise sig, så bliver de mine favorit sommerbukser 
Skal vi blive i Betty London universet, så indeholder min garderobe snart virkelig meget derfra.. De laver simpelthen sådan noget pænt tøj og pæne og behagelige sko og deres priser er simpelthen så gode.
Så bloggens anden dagens er hermed luftet og lad og se, hvornår det tredje dagens ser dagens lys 

Læs også: Outfit 2018 #1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.