Fænø Sund konferencecenter

/// Indlægget er lavet i samarbejde med midti.dk ///

Ved godt at jeg har Nice lige rundt om hjørnet, og jeg glæder mig, som helt ind i knoglerne til at komme afsted 😊 Men skal jeg være lidt ærgerlig, så er det, at det falder sammen med en konference til det skønne Fænø Sund konferencecenterDet skulle have været et to dags ophold, med mad, vin, morgenmad inkluderet – ja stort set alt hvad hjertet begærer 😊 Men så må jeg have det sted til gode. For det ser godt nok lækkert ud! Og så lige ud til havet 😊 Og så kan de endda blandt andet også lokke med swimmingpool, Billard og pool, minigolf og sauna 😊
Jeg kan faktisk rigtig godt lide ideen, at man kan booke et sted til konferencer. At man tager et sted hen og ikke bare sidder i de vante lokaler på jobbet. Det er lidt som om, at man er mere effektiv, når man er ude.

Fænø Sund ligger i Middelfart på Fyn. Det er faktisk mere end 7 år siden, at jeg sidst har været over broen. For at være helt præcis, så var det tilbage i 2011, hvor jeg var på en en-dags-tur i Århus 😳 Så måske det ikke ville være nogen dum undskyldning at besøge Fyn, bare for at komme over broen? 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.