Fantastiske hårbørster fra Madison Professional

/// Indlæg er lavet i samarbejde med BilligVoks ///

Jeg har været så heldig at få lov til at teste alle 4 hårbørster fra Koreanske Madison ProfessionalFilosofien bag Madison Professional var, at udvikle hårbørster, som kan bruger af hele familien. De er håndlavet, skånsomme mod håret, samtidig med at håret efterlades glansfuldt og smukt. Og så er de også et blandt favoritten, når det kommer til valg af børster af stylister og frisører. Grunden til dette er, at de masserer hovedbunden, samtidig med at de stimulerer blodcirkulationen.

Madison Professionel findes i 4 udgaver, alle med forskellige formål.

Soft Detangling er en børste som kan bruges i både tørt og vådt hår – altså også når du er i bad 😊 Den reder håret på en skånsom måde og kan tage selv de mest filtrende lokker, uden at det gør ondt og giver et slut resultat som er silkeblødt og glansfuldt. Børsten er skånsom mod hovedbunden og egner sig til alle hårtyper. Den er fremstillet af tynde børstepigge, der følger hårets form. Dette reducerer blandt andet mængden af knækkede hårstrå og ens hårlokker forbliver derfor sunde og stærke. Den skånsomme hårbørste sikrer desuden en glat og skinnende overflade.
Brugs Metode: Arbejd hårbørsten gennem håret ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden. På den måde skåner du håret for skader.
OBS! Brug ikke børsten under føntørring, idet den ikke kan holde til varmen.

Madison Professional – eksklusive hårbørster af højeste kvalitet

Boar&Nylon er fremstillet med vildsvinehår og nylon. Børsten findes i to udgaver. En til langt hår og en til mellemlangt hår. Vildsvinehårene trækker ens naturlige olier gennem håret og børsten udreder de filtrede lokker på en behagelig måde. Børsten følger hårets naturlige form, hvilket modvirker elektricitet og efterlader et sundt og velplejet finish med masser af glans.
Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium er utrolig blid mod håret sammenlignet med traditionelle børster. Børsten har et bredt børstehoved, og den er derfor velegnet til mellemlangt hår. Hårbørstens pigge er en kombination af vildsvinehår og nylon, der sikrer en silkeblød og medgørlig finish. Børsten giver en ultimativ fordeling af hårets naturlige olier ud i længderne, hvilket sikrer en smuk, blank finish.
Brugs metode: Arbejd Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium gennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne, og slut ved hårbunden. På denne måde beskytter du håret mod at knække. Gentag, indtil den ønskede blødhed opnås

Hyperflex Boar Brush er en børste som består af en blanding mellem vildsvinehår og tynde børstepigge. Den er blid mod håret og håret ser dejlig sundt ud, efter brug. Børsten følger hårets naturlige form og glider problemfrit gennem håret. Kombinationen af vindsvinehår og børstepigge gør, at håret efterlades sundt og stærkt.
Brugs metode: Arbejd Madison Professional HyperFlex Boar Brush gennem håret med nogle lette børstestrøg. Start ved spidserne, og slut ved hårbunden. På denne måde bliver hårdet beskyttet mod at knække.

.

Min favorit mellem Madison Professionel børsterne er deres Boar&Nylon til langt hår. Den minder faktisk rigtig rigtig meget om min Mason Pearson børste. Og jeg synes at den er lige så god. Selvom jeg er rigtig glad for min Mason Pearson børste, så er den ved at have tabt en hel masse af dens nylon hår, hvilket jeg synes er noget dårligt, til dens pris. Så at Madison Professional har lavet en meget identisk børste til 1/5 af prisen, synes jeg er helt fantastisk 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.