Frokost salat hos Vapiano i Tivoli

.

Første gang jeg stødte på Vapiano, var da jeg var i New York. Vi var der fredag aften og stemningen var helt perfekt. Musikken spillede, stedet var godt fyldt og stemningen lige i øjet.

Siden hen er Vapiano også kommet til København og er åbnet på hjørnet af Tivoli. Indretningen og menuen er helt den samme som i New York. Det er kun selve lokalet som er mindre.
Da det var en fredag aften jeg besøgte Vapiano i New York, er det svært at sammenligne stemningen med dens afdeling i København. Jeg besøgte nemlig den københavns afdeling til frokost og her virker det mere til at være et sted for børnefamilier. Men stadig hyggeligt og fin mad.

Jeg valgte deres Reef’n Beef, en salat med Oksemørbrad og kongerejer. Fik dog skiftet oksemørbraden ud med kongerejer, da jeg synes at de to sammen, er en mærkelig sammensætning. Min veninde valgte deres carbonara, hvilket skulle smage fint. Og en ting må man i den grad give Vapiano. Deres portioner er store og mætter godt! – vi spiste kl. 13 og jeg var stadig godt mæt kl. 18!

Men står valget mellem Vapiano og Tivolis Food Hall, så vil jeg til en hver til vælge Tivoli Food Hall, som ligger lige nedenunder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.