GIVE AWAY – Vind et gavekort til Trendday.dk

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Trendday ///

| Kjole Minimum | Taske Gucci | Sandaler Clarks | Ur Daniel Wellington |

Kan man få nok at sommerkjoler? Nej.. Det tror jeg faktisk ikke ☺ Eller jeg kan i hvert fald ikke ☺

Lige inden jeg tog på storbyferie til Nice bestilte jeg denne fine kjole fra Minimum. Godt nok var jeg ret sikker på, at den ikke kunne nå at komme inden jeg skulle rejse. Men dagen efter lå den i min postkasse. Det er det jeg kalder for god service ☺

Vi tog af sted om lørdagen og jeg havde kjolen på allerede om søndagen, hvor vi var i Monaco. Og den nåede at være på endnu en gang på min ferie og igen i denne uge på arbejdet.

Kjolen er fra Trendday, hvilket er en webshop som handler med rigtig mange fine brands og har en masse lækre styles. Af brand kan jeg blandt andet nævne TDY Design, by Camilla Krøyer, TRENDDAY, Neo Noir, minimum, Ideal Of Sweden, OW Intimates, OW SWIM, Richmond and Finch, Love Stories, Norr by Erbs og Caddis Fly. Alle brands, som laver nogle virkelig fine ting ☺

Men får nu at gøre det hele meget bedre, så har Trendday været så søde, at udlodde et gavekort på 400 kroner til en heldig læser ☺

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar med link til det du gerne vil bruge gavekortet på hos Trendday 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 1. juli 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkuurencen er slut og et stort tillykke til Sara, der er den heldige vinder 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.