Kitesurfing kursus. kitesurfing rejser kitesurfing ferie kitesurfing Zanzibar

/// Indlæg lavet i samarbejde med Zanzibar Højskolen ///

Læseferien er gået rigtig godt i gang mange steder. Hvilket både gælder gymnasier og folkeskoler.

Da jeg selv var færdig med 9. klasse, startede jeg efter sommerferien på efterskole. Hvilket var et af de bedste skole år jeg har haft! Det at bo et sted og leve sammen med bestemte mennesker i et helt år, er en helt unit oplevelse. en oplevelse, som jeg aldrig ville være for uden. Og dem som ikke har oplevet det, vil nok ikke kunne forstå den sammen hold der er 100 %.

Havde jeg dog ikke været på efterskole i 10. klasse, ville jeg nok have taget et højskole ophold. Mulighederne er i hvert fald mange indenfor den kategori. Blandt andet kunne jeg godt forestille mig, at tage et Kitesurfing kursus på Zanzibar Højskolen. Det er en lidt anderledes højskole, hvor selve opholdet kan foregå i Afrika. Tænker at det må være en super fed oplevelse med en kitesurfing ferie 😊

Et ophold med kitesurfing Zanzibar kan vare op til 4 måneder og man er af sted med både danskere, svenskere og nordmænd. Så er jeres svenske og norske ligeså ringe som mit, så er der gode muligheder for at blive bedre :) Herudover vil man også have mulighed for at tage dykkercertifikat i det turkisblå Indiske ocean. Og prøve kræfter med både kite-, wavesurfing eller anden watersports med Højskoleopholdet på Zanzibar 😊

En anden ting er også, at man kan tage på safari. Lige siden mine onkler kom hjem fra deres første tur til Sydafrika og fortalte om deres oplevelser har jeg haft virkelig stor lyst til at besøge Afrika. De havde blandt andet boet midt ude i ørken, været på safari og oplevet løver, elefanter, giraffer mm på tæt hånd. Det må være en helt unik oplevelse 😊

Og så dyrt lige de smukke strande, natur og udsigt, som man vil være omgivet af i 4 måneder på sådan en kitesurfing rejse. Det er jo nærmest helt ubeskriveligt.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.