Når man drømmer om endnu et spa ophold

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Bandholt Hotel ///

Når jeg tænker på ordet wellness, så tænker jeg først og fremmest på luksus i forkælelses klassen. Der hvor man bare slapper af og andre sørger for en og alt er bare i tip top. Jeg skal ikke bekymre mig om noget, anden end bare at slappe af og nyde livet 

Efter jeg var en tur på Ystad tilbage i februar måned, har jeg drømt om at komme på et spa ophold igen. Det er jo SÅ lækkert!! Den der følelse af, at komme helt ned i gear. Og bare kunne slappe af i lækre, rolige og utrolig smukke omgivelser. Jeg elsker det!

Når det kommer til valg af wellness ophold, har jeg ikke de store præferancer. Via google har jeg fundet mange lækre steder rundt omkring i Danmark. Et af stederne som jeg faldt over og som jeg godt kunne tænke mig at prøve, er Bandholm Hotel. De lokker med nogle virkelig lækre spa ophold.

Nyd et fantastisk wellness ophold på Bandholt Hotel

Bandholm Hotel ligger på Lolland, hvilket er et sted, som jeg slet ikke kan huske, hvornår jeg sidst har været 😳. Selve hotellet ser utrolig hyggeligt og lækkert ud. Og et weekendophold på deres badehotel, tænker jeg på ingen måder ville være dårligt  Prøv bare at se nedenstående billeder. Og lig særligt mærke til billedet, hvor badeværelset ligger lige ud til en grøn oase – Jeg er jo helt solgt 😍
Og får lige at gøre Bandholm Hotel lidt bedre, så er det også et prisvindende luksushotel. De har nemlig både vundet TripAdvisors kåring til Danmarks bedste hotel 2018, samt Luxury Travel Guides pris som Europas bedste luksushotel 2018

Udover selve hotellet og dets smukke beliggenhed, logger Bandholt Hotel også med deres restaurant. Hvis menu og billeder af menuen bare i sig selv, giver mig lyst til at drage en tur til Lolland Men udover deres restaurant og wellness muligheder, tilbyder de blandt andet også på behandlinger indenfor Spa & Body, Massage, Ansigtsbehandlinger, permanent makeup, samt mange andre.
Under mit ophold i Ystad nåede vi desværre ikke at prøve nogle af deres behandlinger. Selvom det var noget, jeg egentlig godt kunne have tænkt mig.

Hvis jeg kender mig selv ret, så tror jeg, at jeg har været en tur på Bandholt Hotel, inden 2018 er rundet af 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Åh tillykke med det!
    Fandt indlægget i en Google-søgning for at finde inspiration til et wellness ophold. Jeg ender nok med at købe det som en deal, da jeg aldrig er så heldig at vinde en af de mange konkurrencer :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.