Outfit 2018 #4 – Outfit fra sidste sommer, som aldrig har nået bloggen

.

 | Bukser Mango | Top Zalando | Bælte Mors | Ur Rolex |

Jeg kiggede mit hukommelseskort igennem forleden og faldt over nogle billeder fra sidste sommer, som aldrig kom videre. Men hvad pokker, et fjerde ‘dagens’ på 6 måneder 🙈

Husker jeg ikke helt galt, så er billederne taget lørdag d. 5. august 2017, hvor jeg var fødselsdags brunch hos min niece, der fyldte 2 år. Men før jeg nåede at få dem vist, kom ulykken i vejen.
Selve brunchen var dog rigtig hyggelig. Husker også et af morgenshøjdepunkter. Det var et vildtkamera, som min far havde taget med og ville vise til min lillebror. Et han havde fået af sit arbejde og som han selv er meget begejstret for 😊 Det er fra Avxperten. En hjemmeside som sælger dab radioer, hdmi kabler og opladere. Særlig det med dab radioner husker jeg, at jeg gerne ville undersøge lidt om, da jeg selv gerne vil have en ny.

Tilbage til outfittet 😊 Bukserne er nogle, som jeg var meget glade for sidste år og som jeg glæder til at tilbringe mange flere stunder i, igen i år 😊 Trøjen er en (snart) lidt gammel sag og fra Zalando – tilbage i april 2016, for at være helt præcis. Og et endnu ældre bælte som jeg har piv taget fra min mor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.