Movie of the month – En Frygtelig Kvinde

.

Movie of the Months er filmen En Frygtelig Kvinde. Nok en af de film, som var på manges læber, da den var i biografen tilbage i starten af 2018.

Filmen handler om, ja.. den frygtelige kvinde. Nok hende som de fleste mænd frygter at sætte sig fast med.
Rasmus møder Marie til en fest, de sender flirtende øjne til hinanden og kommer senere på aften i snak i køkkenet. Rasmus er hurtigt sikker på, at Marie er sit livs kærlighed. Og der går ikke længe før de er flyttet sammen. Og som altid så starter nye forhold som fryd og gammen 💕
Men der går ikke lang tid, før Marie begynder at komme med sine egne holdninger. Da hun ender med at lave en såkaldt ‘Hvad skal jeg i dag og hvor vigtigt er det‘ kalender. Så begynder det at gå op for Rasmus at Marie i virkeligheden er noget af en manipulerende kontrolfreak. Hvilket er med til at alt hans mandighed begynder at blive fratager fra ham.

Jeg sad under det meste af filmen med godt sammen krummede tær. Og skal jeg være helt ærlig? Så kan jeg slet ikke forstå, hvordan et menneske kan være sådan over for den person vedkommende elsker. Hvis det var mig, ville jeg elske at have noget fremme af det som han got kan lide. Og jeg ville være forelsket i hans særligheder. Men igen, hvad ved en single som mig om det? 😂🙈

Og nå ja og så er det fine og søde Anders Juul der spiller Rasmus – han har altid været (lidt) en af grundene til, at jeg har set Badehotellet 🙈
Og noget jeg ikke var klar over er, at filmen ‘En frygtelig kvinde’ som er instrueret af Christian Tafdrup, faktisk er baseret på egne oplevelser.

Læs også: Movie of the month – Hidden Figures

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.