Drømmer lidt om italiensk pizza

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Restaurant Italia i Århus ///
Kender I det der med, at man har helt vildt lyst til én bestemt ting?
Her på det sidste har jeg cravet utrolig meget efter en god pizza. En af de der, hvor dejen er ultra tynd og skorpen helt sprød.
Jeg har faktisk cravet så meget, at jeg sågar har været i mit fotoalbum helt tilbage fra juni 2012. Her fyldte min mor 60 år og hun havde derfor inviteret vores lille familie, en tur til Rom. Og når det kommer til pizza, så er der bare ingen der slår de italienske! Ligesom deres is. Det er altså også det bedste ☺ Men mht. pizza, så blev jeg særligt mindet godt om Restauranten Il Portico. Her nåede vi at spise to gange på vores 5 dage. En gang om aften og en gang til frokost. Utrolig lækre pizzaer med sprød bund.
Selvom pasta ikke rigtig siger mig så meget, så gør de det nu også godt på den front, de italienere!

Italienske restauranter gør det bare godt!

Når det kommer til pizza steder i København, er der slet ingen tvivl om, at Neighbourhood er mine klare favorit. Men der er altså intet, der slår de italienske pizzaer! Deres bunde er bare det mere lækre og fyldet en helt særlig konsistens.
Boede jeg for eksempel i Århus, så tænker jeg, at jeg ville være fast kunde hos Restaurant Italia son ligger i Århus. Restauranten har jeg hørt rigtig godt om gennem munde. Og når jeg kigger på deres menukort, så har jeg allerede spottet mine favoritter. Nemlig deres Vegetale med tomat, mozzarella, auberginer, artiskokker champignon, friske tomater og pesto. Deres Bresaola med tomat, mozzarella, bresaola, rucola,parmesan (grana padano) og olivenolie. Samt deres Tonno som er med tomatsauce, mozzarella, tun og løg.
Udover pizza, tilbyder Restaurant Italia også pasta retter, samt mulighed for brunch og buffet. 

Og jeg sidder bare tilbage og tænker ‘ hvorfor har jeg ikke en tur til Århus i sigte??? ☺

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.