Mascaraen jeg ikke kan undvære – Beyond Volume Curl fra Lavinde

 /// Indlæg er lavet i samarbejde med Lavinde ///
Jeg har stadig hænderne langt oppe over hovedet, siden jeg er begyndt af bruge Mascaraen Beyond Volume Curl fra Lavinde, som jeg blandt andet har skrevet om her. Det er uden tvivl, den bedste mascara jeg har oplevet! Og det er altså nogle hårde konkurrenter den har været oppe imod. Særligt hvis man kigger gennem de 20 år, jeg har brugt mascara.
Men Lavinde indtog første pladsen allerede ved første brug. Og der var langt ned til nr. to, hvilket er en mascara, som jeg ellers har været rigtig begejstret for i mange år, nemlig Iconic Fra Dior.
Noget af det, som gør Lavinde til min yndlings mascara er blandt andet, at den både er nem at bruge, den hverken klumper eller smuldre, den er nem at få af om aften og så har jeg ingen panda øjne, hverken i løbet af dagen eller hvis det regnet. Hvilket jeg synes er noget man oplever ofte med stort set alle andre mascaraer.
Altså har Lavinde Beyond Volume Curl Mascara alle de gode egenskaber, hvilket er noget jeg aldrig før har oplevet i én og samme mascara 😍
Og for at gøre Lavinde endnu bedre, så er det dansk og alle deres produkter indeholder hverken parabener, paraffin og/eller parfume. Og så har de allergimærket Den Blå Kranshvilket betyder at deres produkter hverken indeholder parfume – både naturlige og syntetiske, har ingen tilsætning af formaldehyd og formaldehydfrigører, Kathon, MI og MCI og Kolofonium.
Jeg har nu brugt Lavinde i godt 3 måneder og der skal ikke meget mere end nogle få strøg til, før at man har et rigtig fint og intenst look. Herudover giver den en masse volume og mascaraen indeholder serum, der er med til at gøre vipperne længere og mere fyldige.
.
Udover Beyond Volume Curl Mascaraen, må jeg også fremhæve deres makeup fjerner endnu engang. Den har, ligesom mascaraen, også den blå krans og er simpelthen så behagelig at bruge.
Min erfaring med mange makeupfjernere er, at de har det med at klø og irritere i øjene både under og efter brug, men her er Lavinde helt modsat. Makeupfjerneren er behagelig og rar. Det går nemt og hurtigt og så formår den også at fjerne alt makeuppen, hvilket jeg synes er en sjældenhed.
Så også her kommer Lavinde hurtigt op på en første plads blandt alle de makeupfjernere jeg har prøvet. Og her er det ligefør, at det er flere i konkurrencen, end mascaraerne..
.
Så kan man sige andet end at jeg er stor fan af Lavinde? 😊 Nej det kan man vist ikke og skal jeg beskrive deres produkter med et ord, så er det fantastiske!!! 😊 Og der er ingen tvivl om, at jeg kommer igen og igen 😊

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

  1. Yvonne i

    Helt enig med dig jeg har i snart 100 år brugt Dior , men denne skønne Løwen mascara var med i min Goodie boks . Nu er jeg saftsuseme solgt. Den er MEGA GÓ. LÆKKER BØRSTE OG NEM AT LIGGE PÅ. DRYSSER IKKE.
    WIN WIN .

  2. Charlotte / Coffee and mascara

    Jeg er helt enig! Jeg fik den i en Goodie Box og det bliver den jeg køber fremover :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.