Movie of the month – Mens vi lever

.

Mens Vi Lever. En film som i den grad gik lige ind hos mig, da den handler om en ulykke og hvordan de efterladte er påvirket af den. Jeg var til forpremiere på den tilbage i oktober måned sidste år, altså lige lidt over to måneder siden min ulykke.

Filmen ‘Mens Vi Lever‘ handler om Kristian der gennem de sidste mange år har levet i eksil, langt væk fra sin barndomsby, Helsinge. Men da hans tidligere ’papfar’ Peter bliver alvorlig syg, rejser Kristian tilbage til Helsinge. En rejse, hvor han står mellem to valg. Skal han fortsætte sin flugt eller skal han se fortiden i øjnene?
Kort efter Kristian er kommet frem til Helsinge, møder han Trine. Trine er alenemor og Peters datter og Kristians tidligere ’papsøster’. Hun kæmper selv for at få hverdagen til at hænge sammen. Og man kan hurtig mærke, at hun bliver påvirket af Kristians tilbagevendelse.
Det er dog ikke kun Trine som er berørt at Kristians tilbagevenden. Både Trines mor og hendes bror, Tobias er også godt mærket. Herudover kæmper Tobias med sine følelser for veninden Q.

Jeg vil helt ikke sige for meget om filmen, da den virkelig fortjener at blive set!
Men en ting kan jeg sige! Jeg havde svært ved at sidde i biografstolene, grunden smerter i ryggen, og jeg sad derfor godt foroverbøjet hele filmen igennem. Men det tog i den grad ikke fokus fra læred. Og jeg græd stort set det meste af filmen igennem! Særligt da jeg i den grad kunne relatere til den og det var virkelig sigende at se, hvordan omgivelser bliver påvirket af noget man selv kommer ud for.

Har I ikke set den, så er det virkelig en film, som jeg vil anbefale til alle! Og nok den bedste film som jeg så i hele 2017.

Jeg tænker at jeg vil prøve at indføre ‘antallet af stjerner’ og vil give mellem 1-6. OgMens Vi Lever skal uden tvivl have 6 stjerner. Kunne jeg give 7 (eller 10) havde den helt klart fået det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.