Serum – det produkt jeg ikke kan undvære

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Bellabellacc ///

Hvis jeg kun måtte bruge ét produkt i ansigtet om morgen, så ved jeg godt hvad jeg ikke ville kunne undvære. Nemlig et serum!

Der findes forskellige former for serummer, men et ansigtsserums primære funktion er, at den går ind og giver huden et ordentligt skud vitaminer og effektive ingredienser på en koncentreret måde.
Et serum indeholder en form for fedtopløsning. Dette vil sige, at det tillader dets aktive ingredienser at trænge ind i det yderste lag i huden og ikke kun ligge på hudens yderflad. Dette gør at huden får en masse vitaminer. Vitaminer der bliver tilført direkte og modvirker både tør hud, uren hud og/eller rynker meget mere effektivt. Tilfører man herudover en ansigtscreme sammen med sit serum, har ens hud nemmere ved at holde fugten og blødheden.

Serum findes i dag i utallige varianter og fra forskellige producenter. Der er derfor mange om budet og mange gode. Det er derfor vigtigt at finde frem til det produkt som passer bedst til ens egen hud. Samt lever op til de krav og præferencer som man ønsker.

Serum – det produkt jeg ikke kan undvære

En hjemmeside, som har rigtig mange forskellige Serums til ansigtet er Bellabellacci. Jeg kendte ikke til Bellabellacci, før jeg var på udkig efter et ny serum. Men det var en positiv overraskelse, da jeg stødte på deres hjemmeside. Deres udbud af serum er større end jeg har set andre steder og de har alle de mærker som jeg har hørt godt om :) Og så har de udover det også spændende ansigtscreme, øjencreme og masker som jeg god kunne tænke mig at prøve ☺ 

Lige nu har jeg gang i denne fra Evolve Organic Beaut, hvilket er et serum som er god mod/til normal til tør hud. Den er 200 milligram hyaluronsyre per flaske, hvilket er rigtig godt, da hyaluronsyre har en særlig virkning på huden. Den sørger for, at huden bliver fugtet indefra og ud, hvilket giver huden en rigtig effektive næring. Herudover fylder den hudens fine linjer ud og modvirker derfor rynker. Og så dugter den helt fantastisk af roser ☺

Men efterfølgende kunne jeg godt tænke mig at prøve denne fra The Organic Pharmacy. Det er et serum der er rig på antioxidanter der indfanger de skadelige og rynke-forårsagende frie radikaler. Hvilket er rigtig egnet til mit ar ved øget, efter ulykken. Og så lyder denne øjencremen fra The Organic Pharmacy også rigtig interessant.
Tror vist, at jeg skal kigge lidt på mere på produkter fra The Organic Pharmacy. Indtil videre, så er jeg i hvert fald godt nysgerrig ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.