GIVE AWAY – Vind den lækreste og smukkeste Pink Gin fra Wölffer Estate

.

Dette indlæg har jeg virkelig glædet mig meget til at udgive og fortælle jer om. Det skal nemlig handle om Gin☺️
Jeg er selv blevet glad for Gin, indenfor de seneste par år. Og skal jeg have en cocktail, så går jeg efter dem der er baseret på Gin.

Men når det kommer til Gin findes der utrolig mange udbydere og det kan derfor oftest være svært at navigere rundt i.
Min favorit Gin, hvilket også er den smukkeste Gin jeg har oplevet(!) er fra Wölffer Estate. Jeg opdagede den, da jeg var til Rosé festival i slutningen af juni måned. Her stødte jeg på Vinomani, en vinproducent som udover Wölffer Estate Pink Gin også har rigtig mange lækre rosé vine. Og efter et kig på deres hjemmeside, kan jeg konstatere, at deres vinudvalg også er virkelig lækkert! Jeg fik blandt andet smagt denne rosé, hvis flaske ikke bare er utrolig smuk at se på. Selve roséen smagte også helt fantastisk!

Men tilbage til den smukke Pink Gin 😍. Den røg nemlig lige i hjertet og op på en klar første plads ved første tår! Vinomani serverede den sammen med pink grapefruit sodavand, hvilket gav en rigtig god, frisk og sommerlig smag. Ellers kunne en god Tonic også være ideal. På den måde, bibeholdes den smukke rosa farve.Når det kommer til Gin, har Wölffer Estate alle elementer, som skal til for at lave en Gin i verdensklasse. De fleste Gin er baseret på en base-alkohol, men Wölffer Estate Pink Gin er baseret på rosévin som bliver destilleret til sprit. Herefter blandes der urter i destillatet inden det destilleres igen. Her bruger Wölffer blandt andet deres egne enebær, som er dyrket på egen gård siden 1996. Udover enebær, bruger der også anis, fennikel, koriander, spidskommen, kardemomme og frisk mynte, hvilket er fra egen have. Og det som lige giver prikken over i’et er den røde farve, hvilket kommer fra gårdens bedste druer, hvilket bliver tilføjet til sidst. Frugten er med til at give Ginen det smukke pink skær, og tilføjer samtidig et strejf af røde bær-noter.

Jeg serverede min Gin, da jeg holdte fødselsdag for min familie i starten af august. Jeg valgte at servere den med pink gratefruit sodavand fra Three Cents og så sluttede jeg af med en skive grape og lidt rosmarin. Ellers ville en skive lime eller en tynd skive mango også passe perfekt dertil.
Jeg serverede den sammen med kagen og alle gæsterne syntes at den smagte utrolig lækkert og en helt perfekt afslutning på en hyggelig aften.

Opskrift:
1 del Pink Gin
2 dele Pink Grape Soda
En skive grape og rosmarin

Rigtig god fornøjelse!

Og nu til det aller bedste 😊 Jeg har nemlig været så heldig, at udlodde en flaske af Wölffer Estate Pink Gin, samt 4 flasker af pink gratefruit sodavand til en heldig læser 😍

For at deltage i min give-away skal I:

1. Lig en kommentar og link til den vin hos Vinomani I aller helst vil smage. Og skriv gerne hvorfor valget er faldet på den 😊
2. Følg Vinomani på Instagram og facebook.
3. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 2. september 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et sort tillykke til vinderen som blev Anne-Mette 😊 Du har modtaget en mail 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.