Hip hurra og tillykke til mig

.

7. august og så er det dagen, hvor jeg bliver et år ældre.. Er jeg den eneste, som synes at tiden flyver af sted?? 😳

Jeg startede ferie i fredags og i lørdags holdte jeg fødselsdag for familien. Grundet den dejlige sommer, havde jeg koordineret med mine forældre, at vi kunne være i deres have.  Og hvad er mere oplagt end en rigtig sommer(gas)grill menu?😊

Vi startede ud med røget laks på en bund af spidskål, hertil var der lidt radiser, grapefrugt og cantaloup melon ved siden af. Og så havde jeg lagt en butterfly rejer på toppen, samt en lime skive on the site.
Hovedretten stod på Kalvecuvette, hvortil der var grillede asparges og kartofler. Her udover havde jeg lavet nogle grillspyd med rødløg, tomater, squash, champignon og peberfrugt. Der skulle også have været lidt grill ost fra Taverna på spydene, men det glemte jeg. Så det blev grillet ved siden af. Jeg havde egentlig også tænkt på at lave en sommersalet, men tænkte at det måske blev for meget – hvilket var et godt træk, da alle var ret mætte. 

Desserten bestod blandt andet af min mors obligatoriske jordbærkage, hvilket jeg skal hvert år til min fødselsdag og gerne flere gange i løbet af året 😊 Bedre kage findes ikke! Men herudover havde jeg også bestilt en kage hos Cakenhagen, som ligger i Tivoli. Den bestod af  ‘lys mandelbund, mælkechokolade bavarois, samt passionsfrugt- og ribsmousse, herudover var den overtrykket med en ’glaze’’ og pyntet med macarons. Uden tvivl den smukkeste kage jeg nogensinde har serveret og så smagte den helt fantastisk! Og selvom jeg ikke er til den søde side, så tog jeg et ekstra stykke 🙈

I dag, på selve min fødselsdag. Hertil formiddag skal jeg bare slappe af og nyde vejet. Herudover skal jeg fejre min niece (som også har fødselsdag i dag). Hun fylder 3 år og vi er inviteret til fødselsdagsfejring kl. 15. I tidlig aften skal jeg mødes med min mor, have en drink på Cocktailbaren 1408 og så har vi bestilt bord på Restaurant Niels, hvilket er et sted jeg har haft lyst til at besøge længe, og så er det jo en god undskyldning, at tage derhen på ens fødselsdag☺️🇩🇰

Sidste år var vi på 108, hvilket desværre var noget af en skuffelse.. Så jeg håber at i dag bliver bedre. Jeg glæder mig i hvert fald meget 🇩🇰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

  1. Tillykke med fødselsdagen! :D <3 Håber du har haft en dejlig dag – den lyder i hvert fald skøn ;)
    Og WOW! Sikke en kage på billederne Ö

    Simone
    Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.