I would like to wear

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Esprit ///

| Solbriller GucciKile-espadrillos Esprit | Top Esprit | Shorts Esprit | Taske Celine |

Det er jo helt utrolig så god en sommer vi har i år. Jeg var selv for første gang i bukser i mandags, i hvad der ligner tre måneder.. Det var næsten en helt underlig følelse og valgte da også nogle løse bukser, som også luftede lidt. Anden kunne jeg slet ikke holde ud, tror jeg :)

Men skal jeg vælge outfit i dag, ville jeg gerne kunne hoppe i ovenstående. I dag skal jeg et lille smut op og besøge en veninde og hendes lille søn. Jeg når ikke at være der mere end nogle få timer, da jeg skal hjem og vaske en masse tøj og pakke en kuffert. Men tænker at vi skal ud og trille barnevognen en lille tur i det gode sommervejr.
Men tilbage til outfittet.. Jeg er særligt begejstret for shortsene. Dem kan jeg rigtig godt lide og så har toppen den fineste rygdetalje :)
Både shorts og top, samt espadrillerne er fra Esprit – mærket der bare altid holder. Med alderen har deres store udvalg bare vokset mere og mere på mig. Og deres kvalitet er virkelig i top.

Og nu skoene er marine blå, så vil de passe perfekt til min Celine taske, som faktisk fik rigtig meget ros af personalet i Celine i Illum. De havde ikke selv set farven før og så måtte jeg jo lige fortælle dem, at det var en limit edition, som kun blev solgt i Cannes og var lavet i samarbejde med Cannes festivallen 2018 :) Og så for at alt ikke skal blive helt Marine, så ville de smukke solbriller fra Gucci matche godt til toppen. For solbriller kan jeg slet ikke leve uden i øjeblikket. Hvis det ikke bar fordi at jeg ikke har lyst til at få panda øjne, så ville jeg også have dem på, når jeg ligger og soler mig – hihi :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.