Lejlighed vs. have drømmen

/// Indlægget er lavet i samarbejde med https://jyskalgeservice.dk/ ///

I sidste uge boede jeg hos mine forældre, da de var en tur på Grønland. Min mor boede på Grønland i 1980 og hun har længe gerne ville tilbage dertil – det blev så lige 38 år senere 😊 Men heldigvis havde det været en helt fantastisk og ubeskrivelig oplevelse for både min mor og far.

At være hos mine forældre, mens de var væk, var virkelig en rar oplevelse. Noget af det, som jeg aller bedst kunne lide ved at passe huset var blandt andet, at de har en have. Det er simpelthen så rar en følelse, bare at kunne sætte sig udenfor, når man kommer hjem fra job. Og at man kan nyde den helt igennem fantastiske sommer vi har i år. Og så til langt ud på aften! Jeg sad ude helt til kl. 22.

Jeg har selv længe ønsket at flytte i en større lejlighed, da jeg synes at pladsen er kneben. Men efter jeg har passet mine forældres have, er det lige før at jeg hellere vil flytte i hus, med tilhørende have. Det ville være så lækkert! Og så gør Acie og hendes lækre og hyggelige have, ikke lysten mindre 😊

Men selvom en have ville være virkelig lækkert(!), så er det ikke alt ved et hus som tiltaler. Det lærte jeg, da mine forældre fortalte, at de skulle have fjertet alger på deres tag i sommerhuset. Godt nok er det i sommerhuset, men av det lyder som en omgang, med sådan en algefjerner. Heldigvis havde de dog søgt hjælp hos Jyskalgeservice. De kom og hjalp til med fliserens, hvilket mine forældre var godt tilfredse med. Og så havde deres tag vist også godt af den omgang rens 😊

Så måske jeg skulle overveje hus og have i stedet for en større lejlighed. Men så kræver det nok også, at jeg flytter noget længere væk, men hvor jeg gerne vil hen. Eller hvad økonomien tillader. Tror i hvert fald ikke, at et hus på Østerbro eller Hellerup, er realistisk, hvilket er der jeg gerne vil bo… Men ih, sådan en have.. den lokker altså 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.